Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kymmenen vuoden Facebook-profiilikuvat

Turun kuningatar eli ihana Mamma Satamo Mamma rimpuilee -blogista haastoi (ei minua, vaan kaikki ) paljastamaan Facebook -profiilikuvansa ...

Turun kuningatar eli ihana Mamma Satamo Mamma rimpuilee-blogista haastoi (ei minua, vaan kaikki) paljastamaan Facebook-profiilikuvansa kymmeneltä vuodelta. Kyllä, Facebookia on nimittäin käytetty hyvin pitkälti jo kymmenen vuotta! Uskomatonta, kuinka aika vain rientääkin. Oma Facebook-urani on nipin napin alkanut vasta vuonna 2008, mutta samapa tuo.

Minuahan ei sillä lailla tarvitse yllyttää, joten tässä tulee! Olen ollut aika ahkera profiilikuvan päivittäjä, sillä pelkästään profiilikuvakansiostani löytyy 159 kuvaa. Se on varmasti enemmän, mitä joitain vuosia sitten ihmisestä otettiin koko elinaikanaan. Onneksi tuli tämä some-aikakausi, jolloin aivan kaikista otetaan aivan valtavasti kuvia.

Valitettavasti oma Facebook-profiilikuvastoni ei tarjoa aivan samanlaista hersyvän hurttia huumoria kuin Mamman vastaava, mutta sinänsä kiinnostava läpileikkaus elämään noin muuten!

Tässä ensimmäinen Facebook-profiilikuvani, tammikuulta 2008. Muistelisin tämän olevan otettu uutenavuotena.

Tämä kuva oli aikoinaan myös IRC-Galleriassa ja jostain syystä joku täysin tuntematon ipana kommentoi kuvaan että "mum im gay". En voi käsittää miksi.

Tämä kuva on ensimmäisistä tupareistani syksyltä 2008. Lienen hieman innoissani.

Tässä kuvassa juhlin 18-vuotissyntymäpäivääni ja syön kakkua.

Tässä kuvassa olen kylässä kotikotona ja valvonut koko yön tietokoneen äärellä. Aamulla vanhempani heräsivät ja paistoimme aamiaiseksi pizzaa. Otin itsestäni pizzan kanssa tällaisen hauskan kuvan web-kameralla. Kuten kuvasta näkyy, silloin oli kamerasovellusten filtterit vähän toisenlaisia.

Tavallaan allekirjoitan edelleen tämän hauskan keksinnön itsestäni ja edesmenneen Sue-lehden Lordi-kannesta, mutta asia jota en täysin ymmärrä ja myönnä, on se, että päälläni on Lordin fanipaita.

Tämä kuva ei ehkä ole vuodelta 2008, mutta silloin se on ollut profiilikuvana ja ihana kuva se kyllä on yhä!

Tässä ollaankin yhtäkkiä vuodessa 2010 ja joulutunnelmissa. Upeaa, itä-euroopplaista poptähteyttä huokuvaa kuvankäsittelyä ja ulkonäköä noin muutenkin. Tyylikästä, hyvä minä!

Vuosi 2010 jatkuu ja minä päädyin Lontooseen! Joku voisi kuvitella, että esimerkiksi asu on vartavasten kuvaa varten valittu, mutta ei! Lähdin sujuvasti kaupungille eilisillan ja -yön hippavaatteissa ja se kannatti, kun kohdalle sattuivat kuvaukselliset puhelinkopit.

Kuten kuvasta näkyy, olen kuvassa menossa uimaan Hangossa ja raportoin penikseni kastuvan. Kuten penikselliset ihmiset tietävät, se on yksi peniksellisen elämän raadollisimmista kokemuksista. Tilanteesta on olemassa myös videokuvaa, mutta tuolloin kesällä 2011 ei ollut vielä mahdollista lisätä profiilikuvakseen videota, joten se on jäänyt vain omiin arkistoihini. Kaunis hetki ja erittäin hyvä profiilikuva.

 Ja näin tulemmekin kesään 2012! Kesämies viettää kesäpäivää Suomen Turun Ruissalossa. Huomatkaa kesämiehen orastavat viikset ja muutenkin jotenkin onnelliselta tuntuva elämä: on opiskelupaikat ja poikaystävät ja ystävät ja ylipäätään Turun kesä. Tämä kuva on muuten myös opiskelijakortissani! Kauhia mukava.


Tässä ollaan ystävänpäivätunnelmissa 2015. Tuolloin vaivannutta mystistä keuhkosairautta luultiin tuolloin vielä keuhkokuumeeksi. En voinut hyvin, mutta raahauduin ystävänpäivän viettoon silti.


Viime vuosilta olette nähneet minusta niiiin paljon kuvia, etteivät kuvat ehkä ole silleen kovin kiinnostavia. Tässä kuitenkin kuva, joka on profiilikuvanani parhaillaankin. Nopea sekunnin asukuvanäpsy ennen kaupungille lähtöä, mutta oli jotenkin niin hauska asu. Tästä asusta myös kuoriuduin taannoisen postauksen alastonkuvaukseen. Olipa kiva päivä sekin.

Sellaiset valikoimat kuva-arkistoa tähän päivään! Katsokaapa omia profiilikuvakansioitanne. Millaisia aarteita löytyy?

You Might Also Like

0 kommenttia