Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ihmiselämän nöyryyttävin hetki ja muita kuulumisia

Viime päivinä olen: - Saanut vanhoista ja hyvin sisäänajetuista kengistä yhden elämäni pahimmista rakoista, oikein sillälailla verevänpuna...

Viime päivinä olen:

- Saanut vanhoista ja hyvin sisäänajetuista kengistä yhden elämäni pahimmista rakoista, oikein sillälailla verevänpunainen kraateri kantapäässä. Tämä on varmasti paras aloitus millekään kirjoittamalleni blogipostaukselle, oikein houkuttelee lukemaan.

- Ollut kaksi päivää korva tyystin lukossa, ilmeisesti korvaan jääneen veden takia. Siis todella mitätön ja pieni vaiva, mutta tuskastuttava henkisellä tasolla pidemmän päälle. Kun ei kuule kunnolla, tuntuu jotenkin koko oleminen stressaavalta ja vajavaiselta. Luulin myös koko ajan huutavani (ja ehkä huusinkin), koska korvani oli lukossa. Yhteen tapaamiseen mennessä korva aukesi aivan itsekseen ja kuullessani taas kunnolla tuntuivat kaikki muut huutavan. Perus.- Kuunnellut ihan järjettömiä biisejä: Anneli Saariston Evakon laulua, Kikkaa, Mira Luotia, Junnu Vainion pornolauluja,  Arto Sotavaltaa ja Reijo Taipaleen kaltaisia ikonisia suomalaisia ääniä. Kokoan ehkä jonkinlaisen soittolistan tästä perversiostani kuultavaksenne myöhemmin. Sellanen tosi kiva kesäjuhlasoittolista.

- Ollut kiusallisen lähellä yhtä ihmiselämän nöyryyttävimmistä hetkistä. Vajaa kuukausi sitten ehdoton lempikamerani hajosi. Kuvaaminen sillä onnistui kyllä etsimen kautta, mutta LCD-näyttö pysyi pimeänä. Olin tästä harmissani, kuvasin muilla kameroilla ja keräsin viitseliäisyyttä viedä kamera takuuhuoltoon. Säännöllisesti kokeilin, josko kamera korjautuisi itsestään. Diagnosoin viaksi huonot liitännät ja pettäneet juotokset, josta myös puhuin asiantuntevasti monille ihmisille. Varmuuden vuoksi tutkin myös useasti valikot ja nappulat läpi, etten vain vahingossakaan ole itse muuttanut mitään asetuksia. Perjantaina seisoin takki päällä ja kengät (ne edellämainitut hiertävät) jalassa valmiina lähtemään huoltopisteeseen. Tutkin kameran vielä kerran. Ja siinä se oli. Nappi, jota en ollut nähnyt koskaan ennen. Nappi, josta näyttö kytkettiin taas päälle. Keksittekö mitään nöyryyttävämpää kuin sen, että viet takuuhuoltoon laitteen, joka ei oikeasti ole rikki? Minä en ja laulan ylistyslauluja kaikenlaisille voimille tästä eteenpäin hyvin säännöllisesti kiitollisena siitä, etten nolannut itseäni enää yhtään enempää.

- Ihmetellyt, kuinka paljon pilveä yhdessä kaupunginosassa voidaankaan polttaa (en siis minä vaan muut). Toisaalta alituinen saunavihdan tuoksu muistuttaa vain lähestyvästä juhannuksesta.

- Käynyt Linnanmäellä, syönyt hattaraa ja käynyt Peacock-teatterissa UIT:n uuden Sata lasissa -revyyn ennakkonäytöksessä. Lähtökohtaisesti suhtaudun revyyasioihin hyvin suurella varauksella, mutta tämä pääsi yllättämään oikein positiivisesti! En paljastele ja spoilaile liikoja, mutta kivasti olivat myös sateenkaariteemat mukana.

- Käynyt tuntemattoman naisen kanssa hänen aloitteestaan keskustelun siitä, kuinka hiusten värini ei ole omani ja kuinka Donald Trump ei ole inspiroinut hiusväriäni.

- Miettinyt, kuinka paljon hauskempaa olisi, jos vedenkeittimen nimi olisikin vedenkiehutin.

- Löytänyt baarin ja terassin, josta sai litran pullon rieslingiä kolmellakympillä ja viettänyt aurinkoista äitienpäivän iltapäivää terassilla seurueen ja pahoinvoivan koiran kanssa. Vastapainoksi nautin myös terveyssmoothien terveyskahvilassa (ilman pahoinvoivaa koiraa).

- Suunnitellut meneväni performanssinomaisesti Idolsin koelauluihin kertomaan kuinka tulin tänne ihan vain saadakseni laulaa Antti Tuiskulle. Sitten voisin laulaa joko Rahan takii tai ehkä puheosuudet Peto on irtistä. Jollainhan sitä nyt pitää ihmisen häpäistä itsensä, kun ei tuonne takuuhuoltoonkaan asti päässyt.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mä alan käyttää tota vedenkiehutinta, paras! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä myös. Ja kävin juuri ilmoittamassa teinillekin millä nimellä laite meillä tästä lähtien kulkee. Ja kylläpäs ilahduin tämän blogin löytämisestä.Tykkään!

      Poista