Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Miss B voitti Helsinki Drag Battlen – katso kuvat illasta!

Eilen järjestettiin Kulttuuriareena Gloriassa toista kertaa Helsinki Drag Battle . Drag-viihde on jostain syystä jäänyt itselleni vähän vie...

Eilen järjestettiin Kulttuuriareena Gloriassa toista kertaa Helsinki Drag Battle. Drag-viihde on jostain syystä jäänyt itselleni vähän vieraaksi: siihen on törmännyt lähinnä gay-gaaloissa, prideillä ja instagramissa. Syvempi tutustuminen on kuitenkin jäänyt tekemättä.

Siksipä olikin nyt vilpittömästi kiva olla paikalla seuraamassa kilpailua! Nopealla ja pintapuolisella katsauksella Suomessakin tehdään monenlaista dragia. Tekijöiden näkemykset jakautuvat aika selkeästi kahtia: mennäänkö taide vai viihde edellä. Erityyppiset tekijät toimivat erityyppisissä tilanteissa ja paikoissa varmasti kaikki yhtä hyvin, enkä halua lähteä sinänsä arvottamaan tekijöitä paremmuus- tai tärkeysjärjestykseen, mutta itseäni kieltämättä sykähdytti, kun näki tai kuuli, että esityksen ja hahmon taustalla on syvällisempääkin pohdiskelua ja ajatustyötä.

Mutta kuten sanottu, kaikelle dragille on paikkansa ja Drag Battle oli kokonaisuutena oikein viihdyttävä ja onnistunut ilta! Illan voittajaksi bättläsi Miss B, joka kieltämättä olikin erittäin kova viihdyttäjä. Kilpailussa olivat mukana myös Niko La (jonka haalariasu oli ehdottomasti suosikkiasuni, haluansamanlaisen), Linnea von Kattendam, Jere Sivonen, Trouble, Lula Shake-Spear, Betty Fvck, Theodora Rex sekä Miss Vinyl Envy. Kilpailijoiden lisäksi lavalla nähtiin viime vuoden voittaja Jayden Mars, Delusion V, Tom of Puukko sekä illan juontanut Sheila.


Kuten eilen kirjoitin, olen viime aikoina kuvannut into piukassa kaikkea, niin myös Drag Battlea. Kuvasin siinä määrin innostuneena, että kamerani näyttö pimeni tapahtuman väliajalla, mikä ymmärrettävästi hiukan vaikeutti loppuillan kuvaamista. Tässä kuitenkin vielä setti kuvia illasta!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Itse juuri samoissa hommissa. Latailen videota niin saan illan tunnelmista sanottua muutaman sanan. Olin niin onnellinen, että Miss B voitti, hänen takiaanhan tulin paikan päälle <3 voi, että mä nautin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on aina kivaa, kun oma suosikki voittaa! Oli kiva postaus sullakin, törmäillään taas :).

      Poista