Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Homopoika kylien ja valtakunnan medioissa

 Heippahei ja hyvää uutta viikkoa! Uuden viikon alkuun äkkiä nopeat mediavinkit liittyen keneenkäs muuhunkaan kuin itseeni! Tarkkasilmä...

 Heippahei ja hyvää uutta viikkoa!

Uuden viikon alkuun äkkiä nopeat mediavinkit liittyen keneenkäs muuhunkaan kuin itseeni!

Tarkkasilmäiset Turun Sanomien lukijat hieroivat sunnuntai-aamuna silmiään nähdessään tutun bloggarin aamun lehtensä sivuilla. Itsekin yllätyin jutusta: muistin toki antaneeni haastattelun ja tiesin sen tulevan, mutta päivämäärän ehdin tyytyväisenä unohtaa. Niin vain sain ilahtuneita viestejä, kuinka kuvani lehdessä ilahdutti krapula-aamuna. 

Ja kylläpä vain onkin yksi söpöimmistä kuvista mitä itsestäni on koskaan otettu, vaikka itse sanonkin! 

Juttu minusta siis eilisessä, sunnuntain 9.4. Turun Sanomissa. Juttu löytyy maksumuurin takaa myös netistä.


Eikä siinä vielä kaikki! Olen tänään maanantaina klo 10.05 alkaen vieraana Roman Schatzin Maamme-kirja -sarjan Homo of Finland -jaksossa. Ohjelma tulee suorana Yle Radio 1:ltä, joten en tiedä mitä tulemme todellisuudessa puhumaan, mutta näin jaksoa selostetaan internetissä: 

Vuonna 1981 sosiaalihallitus poisti virallisesta tautiluokituksesta kohdan, jossa homoseksuaalisuus luokitellaan sairaudeksi. Vuonna 2017 sukupuolineutraali avioliittolaki astui voimaan. Vielä muutamia kymmeniä vuosia sitten suomalaiset homomiehet joutuvat matkustamaan ulkomaille tai piileksimään salaisissa kohtaamispaikoissa.

Nyt Suomea markkinoidaan maailman homoystävällisimpänä yhteiskuntana ja matkakohteena. Ja Tom of Finland lähettää lihaksikkaita  terveisiä koko maailmalle.

Onko Suomi voittanut homofobiansa ja oppinut katsomaan maailmaa silläkin silmällä? Vai onko todellinen vapaustaistelu vielä edessä? Roman Schatzin vieraina  ovat SETA:n perustajajäsen Jorma Hentilä ja bloggaaja Eino  Nurmisto.

Jakso tulee lähetyksen loppumisen jälkeen myös nettiin, uskoakseni ja toivoakseni tähän osoitteeseen

Olkaahan siis kuulolla! Ihana mennä radioon, se on aina niin jännittävää!

You Might Also Like

0 kommenttia