Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kullitettu glitterhintti eli (Valavuorta) kauhistuttava Halloween-asu

Tänä vuonna kalenteri menee jostain syystä sillälailla hauskasti, että halloweeniä voi juhlia, ja juhlitaankin, kahtena viikonloppuna! Saisi...

Tänä vuonna kalenteri menee jostain syystä sillälailla hauskasti, että halloweeniä voi juhlia, ja juhlitaankin, kahtena viikonloppuna! Saisiko saman käytännön sovitettua jotenkin esimerkiksi vappuun, juhannukseen ja pääsiäiseenkin? Tai no, pääsiäisessähän on kaikenlaisia pääsiäispäiviä ja kärsimysviikkoja muutenkin, ei siis ehkä sittenkään lisäpäiviä siihen.

Bloggaamisen kannaltahan tällainen kaksiviikonloppuinen juhla on tosi hyvä: voi juhlia postausta silmällä pitäen ensimmäisen viikonlopun ja postata sitten sopivasti toiseksi. Ei tarvitse sillälailla olla ajankohtainen, että juhlisi kuukautta ennen, että saa ajankohtaisen postauksen aikaan sitten ennen H-hetkeä. 


Itse jokatapauksessa olin juhlistamassa Halloweenia viime viikonloppuna. Riensin juhliin suoraan sukujuhlista enkä oikein ollut ehtinyt miettiä asua. Ajattelin vain näyttää hyvältä. Juhlapaikalle päästyäni vähän alkoi mietityttää, että olisi sittenkin voinut panostaa vähän enemmän. Juhlassa kun oli kaiverretut kurpitsat, päiviä maustuneet juomasekoitukset, drinkit, boolit, ateriakokonaisuuksista puhumattakaan. Boolissa oli ihana jouluinen ja omenainen makumaailma. Se oli tavallaan sopivaa, sillä jouluihminenhän aloittaa joulunvieton heti halloweenin jälkeen. Liukuva siirtymäaika! Joulu tulla yolottaa, jihuu!


Asussani luotin yleiseen hyvältä näyttämiseen. Karvat kiharalle ja nahkarotsi niskaan. Lisäksi, arkiasusta poiketakseni, huitaisin runsaat glitterit naamaan. Alunperin piti kullittaa glitterillä vain naamakarvat, mutta totesin, että eihän tämä mihinkään riitä, ja liisteröin koko naaman. Glitterin kanssa homoillessani tajusin, että olin hyvältä näyttämisen lisäksi valinnut asukseni myös Aleksi Valavuoren kauhun, glitterhintin. Hienosti siis otin asullani yhteiskunnallisesti kantaa, hienosti meni.

Myöhemmin yössä joku nainen kysyi kauhistuneena, että mitä naamalleni on tapahtunut. Joku toinen taas kehui minun näyttävän Adam Lambertilta. Loppuillasta ketään ei enää kiinnostanut, ei edes kebab-jonossa.


Ihana juhla oli joka tapauksessa, toivottavasti teilläkin, juhlitte sitten tulevana tai edellisenä tai kumpanakin viikonloppuna.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. "Voimme laittaa jossain vaiheessa kuvan halloween-kostyymeistämme", toivotti parhain terveisin
    eino nurmisto ja olga seppänen somerolta vuonna 2008. Kostyymikuvia ei koskaan saapunut, mutta onneks löysin nyt sun kostyymikuvat (päheet!), vaikkakin 8 vuotta jäljessä! Kiitos eilisestä, oli niiiin hauska törmätä! :D <3

    VastaaPoista