Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kaikki mitä tunnet nyt niin kuin vastasyntynyt tuntee puhtaasti oi nauti

Moi, Täällä mä oon! Blogissa ehkä kuollut, mutta muuten vähän liiankin elävä! En tosin tiedä miten tässä nykymaailmassa lasketaan blogin k...

Moi,

Täällä mä oon! Blogissa ehkä kuollut, mutta muuten vähän liiankin elävä! En tosin tiedä miten tässä nykymaailmassa lasketaan blogin kuolema, jos on keskiviikosta maanantaihin hiljaa, niin ehkä siitä kuuluu huolestua.

Ihan tosi paljon haluan blogata, postausaiheita on ja motivaatiota ja kaikki on hirveän hyvin! Mielessäni kirjoitan koko ajan ja suunnittelen postaavani joka päivä, mutta todellisuudessa en ehdi. Aikatauluttamista pitäisi vähän harjoitella. Olen viime viikkoina mennyt edestakas Turun ja Helsingin väliä, viime viikolla olin Helsingissä tiistaista perjantaihin, tällä viikolla ehkä maanantaista keskiviikkoon, seuraavasta viikosta en vielä tiedä, mutta silloinkin jonkun päivän.


Tässä pitäisi tehdä esseitä, luentopäiväkirjoja, pyykinpesua, kuvankäsittelyjä, omaisuudenkarsintaa, pitää kiinni ihmissuhteista, pysähtyä miettimään ja elää säästeliäästi, mutta nyt ei elämä anna periksi. On mentävä kun on vauhtia, pysähtyneenä voi sitten olla paikoillaan.

Jos äkkiä vähän kerron, niin viime viikolla Helsingissä olin ihanien Eevan ja Jennan uuden Uusi Muusa -sivuston kotibileissä. Uusien ihmisten keskelle bileisiin meno on aina vähän riski ja jännittävää, mutta näissä bileissä oli vain ja ainoastaan tosi hyvä ja lähdin monen inspiroivan ja voimaa ja suuntaa antavan keskustelun siivin iloisesti liidellen kohti yöpaikkaani. Yöpaikkani kulmalla pistäydyin hakemaan maailman parasta kanaa (siis ihan oikeasti se on peruskebulan kanafileannos ranskalaisilla). Muistan vuosien takaisen ensivisiittini aamuyöllä sinne ja sen, kuinka tiedustelin seurueeltani, mitä pitää maksaa, että saa söpön myyjäpojan kotiinkuljetuksena. Sama poika oli yhä siellä. Hymyilytti, vaikka myös hävetti. Ei ihmisistä ihan oikeasti saa tehdä ostoehdotuksia.


Seuraavana aamuna etsiydyin työhaastatteluun, sieltä blogiyhteistyön kuvauksiin. Menin lounaalle sushibuffettiin. Toisen lounas on toiselle neljän hengen partyplatter.

Keskiviikko-illan vietin Iittalan ja Arabian muotoilukeskuksen avajaisissa. En ihan tiennyt, millaiseen tilaisuuteen olen menossa, mutta kiitosjeesus olin jo aamulla laittanut pikkutakin päälleni. Paperi T soitti tilaisuudessa levyjä, vihdoin kehtasin pyytää selfien. Siitä tuli hauska mutta kiusallisen nolo, mikä peittosi tilanteen nolouden ja kiusallisuuden mennentullen.Torstain vietin tehden videokuvausta Ping Helsingin Studio-tapahtumassa. Ilalla osallistuin Pingin toimiston avajaisiin, olin aikeissa ostaa leggingsit mutta sainkin ne bloggariuteni vuoksi lahjaksi. Enää tarvitsen pitkän paidan, jolla voin cover my ass käyttäessäni leggingsejä, koska leggings are not pants.

Virallisesta varmistusviestistä huolimatta kävi niin, että en lähtenytkään 20:37 junalla Turkuun, vaan palasin viinitynnyrissä kylpeneenä ja karaokea laulaneena, onnellisesti väärään suuntaan juosseena yömajaani yömyöhällä.

Nämä voi olla niitä hetkiä jolloin elämäni mullistuu!!!!!, kirjoitin ystävälleni tekstiviestissä. Niin voi!!!!!!, hän vastasi.


You Might Also Like

0 kommenttia