Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tekikö tämäkään kesä minusta parempaa ihmistä?

Kesäkuun alussa vietimme ystäväni yllätyssynttäreitä. Yhtenä ohjelmanumerona oli askarrella huoneentaulut kesän varalle. En tiedä miksi a...

Kesäkuun alussa vietimme ystäväni yllätyssynttäreitä. Yhtenä ohjelmanumerona oli askarrella huoneentaulut kesän varalle.

En tiedä miksi aloimme kutsua näitä huoneentauluiksi, viime vuosinahan näitä on lifestyleblogeissa ja -piireissä askarreltu vaikka millä nimillä. Tarkoitus oli kuitenkin leikata lehdistä kuvia, sanoja ja lauseita, jotka kuvaavat itseä tai varsinkin sitä, mistä haaveilee, mitä haaveilee tai ihan vaan että mitä pitäisi tehdä, sillälailla kannustavassa hengessä. Sitten ne leikatut asiat liimattiin kauniisti kartongille. Valmis huoneentaulu ripustetaan näkyvälle paikalle kotiin, jotta tavoitteet ja haaveet pysyvät kirkkaina mielessä ja siten lähempänä toteutumista.

Minähän jotenkin innostuin tosi paljon, ja lopulta oma alustani oli vähän jopa liian täynnä. Tältä se näyttää:


Ei ärsytä enää. Vähemmän pelkoa, enemmän näkyvyyttä. Kaikkien on mahdollista saada muodokas peppu. Muotimuusa. Poikia. Napsi toimivia lisäravinteita. Tue riippumatonta journalismia. Lavatanssit. Kaunis suhde. Kikan Mä haluun viihdyttää -video. Luova mieli ja hillitty tyyli. Kaunis suhde. Upeana ulos. Tutustu, ihastu ja vaikutu. Ei kannata aina. Käy treffeillä, elät pidempään. Harrastaa taidetta. Kohti kivaa kumppania. Osoita ylpeyttä ammattitaidostasi. Sori heterot, elämänne näytti niin tylsältä, etten halunnut elää sitä. Muista pitää luukut kiinni. Maanviljelijä ei pelkää AIDSia. Helsinki. Ihastu. Hän on hauska, miellyttävä ja söpö. Elämän mullistuminen. Ihastu. Herkullinen ja helppo. Kirjoita. Kutkuttavaa iloa. Et ole eilisesi. Salaatti. Raivaa vähän. Monta tapaa edetä. Rakkaus. Have a gay day. Samppanjaa, mansikoita ja aurinkovoidetta. Kuuntele kutkutusta, älä pelkoa. Uutta elämää. Kohtavat kankaat. Kurvit kuriin. Lämmittele ennen jumppaa vaikka tanssimalla. 

Siinä ne kaikki yhtenä listana. Monenlaista voi vetää listasta jo yli. Ainakin kävin upeana ulkona. Olin muotimuusa. Oli Helsinki. Näkyvyyttäkin oli. Sen sijaan poikia, kutkuttavaa iloa, montaa tapaa edetä, uutta elämää ja elämän mullistumista ei näkynyt. Ehkä jotain kertoo sekin, että kesän tavoitteista kertovan huoneentaulun ripustin seinälle muistaakseni heinäkuun lopussa.

Että niin, et ole eilisesi, kuten huoneentauluunkin merkitsin. Monenlaista, kuten hohtavat kankaat ja upeana uloslähdön, voi näköjään vain hoitaa. Ihan kaikki ei kuitenkaan taida tulla pelkällä life is good -askartelulla, vaan henkiset prosessit vaativat ehkä vähän jotain muutakin. Se niissä niin raskasta onkin.

Jatkan siis harjoituksia. Syksyiset huoneentaulutalkoot, anyone?

You Might Also Like

0 kommenttia