Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Aiheuttiko taulunpyyhkijä homojen ryntäyksen ravintolaan? - Katso kekseliäs töhrintä!

Riensin lauantaina yhden ravintolan ohi. Oli kiire, joten tottakai ehdin pysähtyä kuvaamaan ravintolan ulkomainoskylttiä. Kyltti suosittel...

Riensin lauantaina yhden ravintolan ohi. Oli kiire, joten tottakai ehdin pysähtyä kuvaamaan ravintolan ulkomainoskylttiä.

Kyltti suositteli Black Angusta, mutta joku todella kekseliäs töhrijä oli pyyhkäissyt liitytaululta g-kirjaimen pois.

Hihihihi, ravintolassa on edullista black anusta, hihittelin mennessäni koko loppumatkan. Vasta jälkeenpäin tajusin, että ravintolassa pelataan melko tulenaroilla jutuilla:

Kaikki eivät ehkä ole kokeneet, mutta jokainen kuitenkin varmaan tietää, että chilit eivät oikein sovellu limakalvoille. Se on tarkkaa puuhaa se, eikä sovellu kotikokeille.

En siis suosittele black anuksen ja salsan yhdistämistä kotioloissa. Se on HC-luokan ammattilaisten puuhaa. Pidetään an(g)ukset ja salsat erillään, jookostakookosta.


Ja vastaus kamalaan klikkiotsikkooni: ei aiheuttanut. Ainakaan ulos asti ei ollut jonoa. Sitä en tiedä, kuinka pitkäksi aikaa pöydät kyseisessä ravintolassa on varattu täyteen. 

Heheh juu, olen tunnetusti todella hauska ja viihdyttävä ihminen ja bloggari. Tämän myötä ei voi kuin toivottaa hauskempaa alkavaa viikkoa kaikille!

You Might Also Like

0 kommenttia