Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pikachuntai

Ette varmaan arvaa, mistä kännykkäpelistä sain idiksen postauksen otsikkoon? Heh juu, saattoi käydä niin, että olen muiden mukana lipsahtanu...

Ette varmaan arvaa, mistä kännykkäpelistä sain idiksen postauksen otsikkoon? Heh juu, saattoi käydä niin, että olen muiden mukana lipsahtanunna Pokemon Go:n ihmeelliseen maailmaan.

Mutta onhan se nyt oikeasti ihmeellistä! Jos kuumimmassa pokemaniassa vuosituhannen vaihteessa joku olisi kertonut, että tulee muuten tällainen vehje, jolla ihan melkein oikeasti nähdä Pokemoneja, niin olisi ehkä  vähän tsiigailtu vinohkosti. Silloin kun oli uskomaton elektroninen ihme, että oli joku pokedex, josta kuului Pikachun ääni kun painoi nappulaa.

Niin se maailma ja tekniikka kehittyy! Kuvasin Pokemonseikkailuistani myös videon, jonka olisin julkaissut jo nyt, vaan tekniikka on eri mieltä. Aivan niin kehittynyttä tekniikka ei siis ole, että kaikki hommat sujuisivat mutkattomasti. Tutkin asiaa ja annan tilanteen rauhoittua ja riehun ongelman kanssa lisää, jos se ei itsestään häviä.

Tähän loppuun vielä muutama Pikachunvärinen kuva Naantalista viime viikolta! Nyt, minä ja te kaikki siellä ruutujen toisella puolella, ulos aurinkoon! Sekin on Pikachunvärinen! Pikapikaa ulos! Hehe.Aurinkolasit Woobs (saatu) / Paita COS / Housut COS / Kengät Vagabond


You Might Also Like

0 kommenttia