Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kuulumisia ihan muuten vaan

Nukahdin yöllä kolmelta ja heräsin kuin taikaiskusta tasan kuudelta. Olin virkeä enkä kolmen vartin yrityksestä huolimatta enää nukahtanut. ...

Nukahdin yöllä kolmelta ja heräsin kuin taikaiskusta tasan kuudelta. Olin virkeä enkä kolmen vartin yrityksestä huolimatta enää nukahtanut. Nyt istun tässä jo aamiaisensyöneenä ja suihkussakäyneenä aloittelemassa päivän hommia.

Ajattelin aamun ratoksi kirjoittaa ihan vain yleismaailmallisesti kuulumisia. Tuntuu, että olen paahtanut blogijuttuja vain hirveällä tahdilla kiireiden ja rientojen välissä, eikä ole varsinaisesti jäänyt aikaa sellaiselle leppoisalle turinoinnille.


En muista olenko kirjoittanut vai muuten vaan kaikille höpötellyt siitä, kuinka kesän ehdottomasti syödyin ateria on ollut erilaiset kolmioleivät, patongit ja rullat. Alkukesän hirvittävät nugettipakasteranskis-ateriat ovat onneksi vähän jääneet taka-alalle. Viimeisen viikon aikana olen alkanut syödä järkeviä aamupaloja, tänäänkin ruisleipää ja kurkkusiivuja, kreikanjugurttia ja persikoita. Ei pidä vähätellä järkevän syömisen vaikutusta elämään, huomaan sen taas itsekin.


Noin muuten olen vähän kauhistellut syömistäni, rahaa on kulunut holtittomasti ulkoilmaelämässä syömiseen. Olen kuitenkin huomannut yhden pienen asian, joka taitaa olla yhteiskunnassamme salaisuus, josta ei hiiskuta: on rahallisesti oikeastaan aivan sama, syökö kympillä viiva kahdella ulkona vai hassaako saman rahan kaupassa ruokaostoksiin. Tiedostan toki olevani yksinelävä ja menevä sinkkuihminen (tulipas yksinäinen lause), esim. kuusitoistahenkisellä perheellä asia ei tietenkään toimi samalla tavalla. Mutta ulkonasyöminen on niin houkuttelevaa ja ihanaa.

Eilen ostin hyvässä alennuksessa olevan mutta silti ehkä hieman hintavan mutta täydellisimmän syntymäpäivälahjan ikinä. En kerro minkä, mutta esittelen sen teille kyllä myöhemmin. Eilen kävin myös Naantalissa 11-vuotiaan kanssa. Keskustelimme mm. sijaisten vajavaisista pedagogisista kyvyistä ja siitä, mikä on kohtuullinen hinta maksaa viikon majoituksesta Malagassa. Sitten menin Aikuisten Naisten (Jannan ja Mamma Satamon) palaveriin eli puistoviinille ja puhuimme mm. siitä, miten kuulemma Jakke Jokilautalt saa pyydystettyy tosi harvinaisii vesipokemonei. Maailma muuttuu, lapset ovat aikuisia ja aikuiset lapsia. Pokemoneista puheen ollen: aiemmin mainitsemani videopostaus Pokemon Go-pelistä on nyt YouTube-kanavallani! Käykäähän katsomassa.


You Might Also Like

0 kommenttia