Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Elämme viimeistä H2Ö-kesää

Viikonloppuna puhuin jonkun kanssa siitä, kuinka ensi viikonloppuna järjestettävä H2Ö ei kyllä varmaan kauaa jatku, ainakaan telakalla, kun ...

Viikonloppuna puhuin jonkun kanssa siitä, kuinka ensi viikonloppuna järjestettävä H2Ö ei kyllä varmaan kauaa jatku, ainakaan telakalla, kun tulee rajat vastaan ja voiko siellä nyt enää laajentua mitenkään.

Ja sitten kolahti maanantai, jolloin tuli lehdistötiedote siitä, että nyt on muuten vika H2Ö. Jotain uutta varmaan järjestyy tulevina vuosina, en ole sinänsä Turun kulttuurielämästä huolissani, mutta onhan loppuminen aina surkeaa, loppui sitten viini tai ketsuppi tai perinteinen kesäfestari. Vaikka vanhasta luopumisen ja uuden loisteliaan tulevan syy- ja seuraussuhdetta olen tässä koittanut omaan nuppiinikin nakuttaa näinä aikoina. Ei vain käy niin helposti kuin toivoisi.

Joka tapauksessa, H2Ö on ihana ja paras festari maailmassa. Ainakin jos undergroundista ja vaihtoehtokulttuurista puhutaan. En malta odottaa, että perjantaina voin sukeltaa Ruissalon telakka-alueelle, unohtaa ympäröivän maailman, uida omaan hulluun rinnakkaistodellisuuteen jossa kaikenlainen uskomaton taide ja (ainakin viime vuonna yllättävän halpa) kalja saa valtaansa ja lopulta päästää irti joskus sunnuntai-aamuyöstä. Tosin soisin lauantaiyön huuman haihtuvan vähän aiemmin, sunnuntaina on nääs työhommii.

H2Ö siis Turussa Ruissalon Telakalla huomenna perjantaina ja lauantaina, siis 22.-23.7. Liput ja lisätiedot sun muut löytyy täältä. Kadut katkerasti, jos et tule. Nyt on viimeinen H2Ö-kesä, kenties viimeinen kesä muutenkin. Huomisen suuntaa ei kukaan meistä tiedä. Siispä pitää jorata nyt.

Lätkin tähän loppuun vielä kuvia viime vuodelta.


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Siis todellako h2ö loppuu, ei voi olla totta. Mä olen halunnut käydä noille festareilla oikeasti kiinnostavien artistien takia niin pitkään kuin on järjestetty ja nyt kuukauden päästä täytän 18. Että jokin voi jäädä niin pienestä kiinni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, onpa kurjaa! Tiedotteet ja huhupuheet kyllä antavat ymmärtää, että jotain vastaavaa tullaan toisessa paikassa järjestämään tulevinakin vuosina. Eli ei kannata täysin luopua toivosta :).

      Poista