Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Nyt on pantavaa, päällepantavaa: Tom of Finland by Keltainen Ruusu -paita

Suuntasin Keltaisen Ruusun nettikauppaan ihan muissa asioissa (kröhm) ja mitä silmäni näkivätkään: vihdoinkin hyvännäköinen Tom of Finland...

Suuntasin Keltaisen Ruusun nettikauppaan ihan muissa asioissa (kröhm) ja mitä silmäni näkivätkään: vihdoinkin hyvännäköinen Tom of Finland -paita!

Kuten aiemmin Tom of Finland -näyttelyn yhteydessä kirjoitin, on Tomia saatavissa jo nyt vähän kaikessa ja tulevaisuudessa varmasti vielä enemmän. Siltikään en ole onnistunut löytämään tarpeeksi hyvännäköistä Tom of Finland-paitaa. Erilaiset printtipaidat ovat kiehtoneet viime aikoina erityisen paljon. Varsinkin sellaiset, joiden printissä on jokin idea tai viesti. Mitä hyvänsä mainospaitaan en siis vartaloani verhoaisi.


Tom of Finland-paitoja on ennenkin ollut Keltaisessa Ruusussa myynnissä, mutta en ole ollut ihan vakuuttunut. Printti ei ole ollut ihan haluamani tyyppinen ja 59 euroa ei-täydellisestä paidasta on ollut mielestäni liikaa. Nyt on jotain kuitenkin tapahtunut, sillä Tom of Finland by Keltainen Ruusu -mallistoon on ilmestynyt uusi, Officer-nimeä kantava paitamalli. Paita näyttää hyvältä ja on jostain syystä vieläpä huomattavasti huokeampi kuin aiemmat paidat. Kelpaa!

Ja kun tuosta viestistä tai ideasta puhuin, niin tämä virkailijan kuvalla varustettu kuva luultavasti viestii tulevista kirjeenvaihdoista Kelan kanssa, kun kesätentteihin lukemisen sijaan loikoilen tässä näpyttelemässä puolijauhoisia t-paidoista. Jos paita on enne, niin en malta odottaa, heheh.


Jo aiemmankin asioinnin perusteella voin muuten lämpimästi suositella Keltsun nettikauppaa! Toimitus on nopea ja luonnollisesti huomaamaton, kuin menneiden vuosikymmenten aikuisviihdelehtitilauksissa. Ei siis tule koppalakkiin ja chapseihin pukeutunutta lähettiä oven taakse vaikka toivoisit.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. AAaaahhh! Toi on ihan törgeen magee! Pitääpä käydä kurkkaamassa tuo Keltsun nettistore. Vois ehkä nimittäin itekin harkita ton hankkimista. Diggaan kun tuo printti on aika iso. Usein tuntuu, että printit ovat vähän jotenkin liian pieniä.

    VastaaPoista