Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

I was dancing when I was twelve

Tiistaina noudateltiin perinteitä. Oli tanssikoulun kevätnäytös ja kevätnäytöksen jälkeiset loputtomat kuohuviinit. Itsehän en tietystikää...

Tiistaina noudateltiin perinteitä. Oli tanssikoulun kevätnäytös ja kevätnäytöksen jälkeiset loputtomat kuohuviinit.

Itsehän en tietystikään ollut tanssimassa, vaan tiiviisti katsomossa. Katsomossa tosin mietin jälleen kerran syitä ja seurauksia ja muita jos asiat ois toisin-asetelmia. Jos maailma olisi vähän eri tavalla, niin olisin ehkä itsekin nyt kenties hyvinkin etevä ja harjaantunut ballerino. Mutta niin ei oo, niin niin ei oo eikä se haittaa. Mutta voisin olla.


Kesäkatu poltti miestä ja kenkiä ja kevätnäytöksessä oli jo päivän toiset kalvavat kengät jalassa. Vaapuin Sigyn-salilta keskustaan hyvinkin sorsamaisin elkein. Ennen skumppaa käytiin Hesellä, oli jo aika mones kesähese tälle kesälle, joka alkoi vapusta. Kaupunki oli täynnä yltiöpökertyneitä ihmisiä, elegantit neidit torihesellä kertoivat ryypänneensä aamukymmenestä. Hyvä ottaa kesästä kaikki irti niin on sitten elokuussa A-klinikalla kerrottavaa.


Niin oli kyllä myös aika mones Dynkkyskumppa ja niitä skumppiakin tuli aika monta. Mutta onneksi paikalle tuli aika monta kaveriakin ja ilta venyi rattoisasti. Ensimmäisen pullon ostaminen oli jotenkin tavattoman vaivalloista kun mietittiin että kuka maksaa ja otetaaks ees skumppaa ja miten tää nyt kannattaa tehdä. Lopulta totesin, että minä maksan että saadaan tämä projekti alkuun. Voihan sitä tosiaan viinanjuomistakin kutsua projektiksi, näemmä. Ja skumppaprojektin alkuun saamisen myötä monissa muissa projekteissa palattiin alkuun. Mutta sellaista on elämä, ei auta kuin seikkailla.

Päivän ehdottomasti jännittävin uutinen liittyy muuten uusiin hiuksiini, jotka esittelinkin jo aiemmin. Sain tukkani käherrettyä aamulla oikeinkin oivalliselle kiharalle. Kampaus myös pysyi noin 45 minuuttia mainiona, kunnes se lässähti. Yritin myöhemmin korjailla kampausta, jolloin suoristusraudalla tehdyt kiharani suoristuivat aivan piikkisuoriksi. Ehkä ylikuumalla ja kostealla säällä oli asian kanssa jotain tekemistä, en tiedä. Mutta melkomoinen saavutus saada hiuksistaan kihartamalla piikkisuorat!


T-paita Medicine
Shortsit Samsoe & Samsoe
Kengät Vagabond

You Might Also Like

0 kommenttia