Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kesä muuttopuuhien keskelle

Ja kas, kävi juuri niin kuin oli kirjoitettu! Ei ole kuin hetki kun kirjoitin siitä, kuinka yhtenä päivänä vain on kesä. Ja nyt se päivä on ...

Ja kas, kävi juuri niin kuin oli kirjoitettu! Ei ole kuin hetki kun kirjoitin siitä, kuinka yhtenä päivänä vain on kesä. Ja nyt se päivä on tullut, ja tullut monta päivää sen jälkeenkin. Kesä on täällä.

Koska olen nii kauhian pal kesäihminen, niin kaiken kiireen keskelle iskenyt kesä ei ollut paras mahdollinen juttu. Siihen päälle iski vielä kaikenlaisia muita mullistuksia. Alkuviikosta tuntui ja näytti siltä, että kaikki on ohi ja minut saa temmata takaisin avaruuteen. Vuorokauden ulistuani kaikki näyttääkin taas paljon valoisammalta ja oikeastaan jopa paremmalta kuin ennen tätä mullistusta. Elämme jännittäviä aikoja.Nyt pitäisi kirjoittaa, kuvata, puuhata, suunnitella, koordinoida, opastaa, piirtää ja vaikka mitä. Tässä ohessa olen myös käynyt työhaastattelussa ja kirjoitellut työhakemuksia. Hommaa ja puuhaa on enemmän kuin aikaa, mutta siitä huolimatta lähen nyt ainejärjestön perinteiselle kevätretkelle. Perinteinen tämä ei kyllä ole siinä mielessä, että aiemmin on ollut kylmää, sateista, tuulista ja märkää. Nyt on vain kreisikesää, which is nice. 


Ja hei, pääasiallisin terveiseni teille oli se, että muistattehan tulla sunnuntaina uuteen osoitteeseen! Tämän kylän homopoika löytyy 8.5. alkaen osoitteesta www.tamankylanhomopoika.fi! Uusi ja arvaamaton kuosi, vanhat ja helvetin hauskat jutut. Tervetuloa, ystävät rakkaat ja miksei myös vihamiehet, kuitenkin haluatte salaa kurkkia fabulousii elämäntyyliini.

Mutta nyt rientämään, pus!

You Might Also Like

0 kommenttia