Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tämän kylän homopoika medioissa

Julkkistyrkky strikes again! Tällä viikolla näkyvyyttä janoava nassuni loistaa jopa kolmessa paikassa. Kukaan aikaansaseuraava hahmo tuski...

Julkkistyrkky strikes again! Tällä viikolla näkyvyyttä janoava nassuni loistaa jopa kolmessa paikassa.

Kukaan aikaansaseuraava hahmo tuskin on voinut välttyä kuulemast Kalenterikarjusta tai ainakaan Kalenterikarjun #Pojatkinlukee-kampanjasta. Kuten nimestäkin voi päätellä, on kampanjan ideana innostaa ja tukea poikien lukuharrastusta. Olenhan itsekin poika ja vielä kirjallisuuden opiskelija, joten olin hyvin iloinen, kun multa pyydettiin pientä haastattelua kampanjan #minunhyllyni-juttusarjaan. Jutussa paljastan mm. yksityiskohtia suhteestani lukemiseen sekä listaan viisi hyvää kirjaa elämäni varrelta. Jutun voit tsekata täältä!

Tänään vierailin myös radiossa! Tällä kertaa kyseessä oli Turun ammattikorkeakoulun journalismin opiskelijoiden radiokanava Tutka. En tajunnut huudella tästä kenellekään etukäteen, mutta onneksi pätkä on nykyajan hengen mukaisesti kuultavissa myös internetissä. Tutkan vieraana oli aidosti kiva käydä ja olisin voinut höpötellä paljon pidempäänkin. Onnistuin hienosti kuulostamaan fiksulta ja pysymään asiassa, paitsi aivan loppumetreillä sisäinen touretteni sai hetkeksi ylivallan ja suustani lipsahti asioita valtavasta peniksestä. Juuuh. Voitte kuunnella haastattelun täältä.Kolmantena mainitsen teille vielä Vaatevallankumous- eli Fashion Revolution -kampanjasta, jonka yhtenä mannekiinina sain kunnian olla! Kampanjan tarkoituksena on kiinnittää huomiota vaateteollisuuden eettisyyteen ja siihen, missä ja kuinka päällämme olevat vaatteet on tehty. Yritän kaikkeni ehtiäkseni kirjoittaa kampanjasta vielä huomenna tarkemmin, mutta historiankirjoihin muistiin jo tässä vaiheessa, jos aikatauluni taas kerran luiskahtavat lapasesta. Lisää kampanjasta voitte lukea kampanjan sivuilta, mutta palannen asiaan ja omiin näkemyksiini vielä huomenna.

You Might Also Like

0 kommenttia