Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Paidan kuvatus

Olen koko alkuvuoden luuhannut mustissa koltuissa ympäri kyliä. Paitsi Arctic Pridessä tosin edustin kirkkaankeltaisessa hupparissa ja tontt...

Olen koko alkuvuoden luuhannut mustissa koltuissa ympäri kyliä. Paitsi Arctic Pridessä tosin edustin kirkkaankeltaisessa hupparissa ja tonttupipossa, se oli poikkeus joka vahvisti säännön. Mutta muuten olen verhoutunut mustiin kaapuihin. Tietysti synkkään vuodenaikaan sopiikin synkkä pukeutuminen.



Vähän olen kuitenkin kevään myötä lähtenyt kohti kirkkautta, sillä hankin vaaleanharmaan collegen! Eikä kyseessä olekaan mikä tahansa college, vaan Kuvatus ry:n eli Turun yliopiston taidehistorian ainejärjestön juhlavuosicollege! Itsehän en toki ole taidehistoriaa hassua sivuaineyritystä enempää lukenut. Kille toimi kuitenkin paidan puuhamiehenä ja paidasta tuli erittäin kiva, niin mikä ettei. Paidan printin on suunnitellut taiteilija Heikki Marila, jolla oli muuten taannoin WAM:issa erittäin miellyttävä näyttelykin. Taideteos paidassa toimii mielestäni huomattavasti paremmin kuin juhlavuosipaidan aiheesta kertova teksti. Pieni salaperäisyys sopii hyvin!



Ja jottei mustanpuhuva linjani täysin rappeudu, mainittakoon, että paitakuvien jälkeen menin käymään hiljattain avattuun Turun COSiin, josta ostin tietenkin pelkkää mustaa. Mutta ostokset ovatkin ensi lauantain Inspiration Blog Awardseja varten, eli ehdottoman tärkeitä! Paljastan ostokseni kuitenkin vasta gaalan jälkeen, sillä hulluhan se on joka gaala-asunsa etukäteen kansalle paljastaa! Sanottakoon kuitenkin sen verran, että tulee asussa ehkä pieni pirteä väripilkahduskin olemaan.

You Might Also Like

0 kommenttia