Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

These shoes are made for walkin'

Olen kokenut tuskaisen suurta vaikeutta uusien tennareiden eli lenkkareiden löytämisessä. En muista, olenko voivotellut vaikeuttani teille,...


Olen kokenut tuskaisen suurta vaikeutta uusien tennareiden eli lenkkareiden löytämisessä. En muista, olenko voivotellut vaikeuttani teille, mutta nyt vaikeudet on voitettu! Jalassani ovat lenkkitossumalliset jalkineet, jotka ovat vieläpä taivaallisen hyvät! Hurahdin salakavalasti mukaan tähän jo jonkin aikaa valloillaan olleeseen muotiin, että lenkkitossut ovatkin yhtäkkiä taas coolit arkijalkineet. Ostin ensimmäiset lenkkitossuni Anttilasta, eivätkä ne todellakaan olleet mitenkään hip, vaan aivan tavalliset markettitossut. Mutta todella kivannäköiset! Valkoiset pohjat ja muuten pelkistettyä mustaa koko tossu.

Valitettavasti näiden tossujen kohtaloksi vain koitui se, että ne hajosivat. Ja on muuten todella turhauttavaa lähteä tietoisesti etsimään korvaavaa tuotetta jollekin, jonka on aivan sattumalta löytänyt.

Kriteerini olivat onneksi melko väljät: vähäeleiset, tummat tai mustat, valkoisilla pohjilla. Vastaavanlaisia lenkkareitahan nyt on maailma täynnä. En kuitenkaan onnistunut löytämään minulle kelpaavia, vaan aina oli valittamista: joko tossut ja jalkani eivät löytäneet yhteistä säveltä tai sitten olisin joutunut pulittamaan tossuistani enemmän kuin haluan tai voin.


Mutta sitten koitti influenssa-aalto, joka kellautti minutkin vuoteeseen. En voinut muuta kuin selata kaiken mitä näin internetissä. Sattumalta juuri tuolloin eteeni tupsahti XXL:n reilu alennus ja sen myötä hyvin kohtuullisen hintaiset Niken FS Lite Run 3:t. Unohdin autuaasti kaikki aiempien tossujen ongelmat ja sen, etten periaatteesta tilaa kenkiä netistä. Mutta niin vain tilasin.

Tossujen saavuttua olin ensin hiukan hämmentynyt: jo ennen kokeilua ne näyttivät erikoisen mallisilta. Tuskailin tätä asiaa aikani. Lopulta kuitenkin vedin tossut jalkaan ja huomasin, että erikoinen malli on juuri se, mitä omat räpyläni tarvitsevat. Eikä erikoisuus ainakaan kommenteista päätellen ole välittynyt muille, vaan ongelma on vain omien korvien välissä. Eikä sielläkään enää, sillä muutamassa päivässä tykästyin tossuihini todella paljon. Myös jalkani tuntuvat pitävän näistä. Fiilis on sama kuin Birkenstockin terveyssandaaleilla ensimmäisiä päiviä kävellessä: tältä kenkien oikeasti kuuluisi tuntua.


You Might Also Like

0 kommenttia