Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mistä bloggari uneksii?

En tiedä teistä, mutta itse kuulen mielelläni ihmisten näkemiä unia. Mieleeni muistui sairasviikolla kuumepäissäni näkemäni unet. Onnekseni ...

En tiedä teistä, mutta itse kuulen mielelläni ihmisten näkemiä unia. Mieleeni muistui sairasviikolla kuumepäissäni näkemäni unet. Onnekseni kirjoitin nämä muistiin heti herättyäni, sillä muuten nämä olisivat kadonneet iäksi, ettekä te pääsisi osaksi näistä uskomattomista näkymistäni mieleni syövereihin.

Ensimmäisessä unessa olin muutaman muun bloggarin kanssa mukana matkatoimiston kehittämässä markkinointikampanjassa: bloggarien lisäksi matkalle lähti myös bloggarien sukulaisia. Bloggarit eivät kuitenkaan tutustuneet toistensa sukulaisiin, vaan bloggarit kilpailivat siitä, kuka ensimmäisenä tunnistaa tai arvaa hotellin asiakkaiden joukosta kanssabloggareidensa sukulaiset.

Itse valitsin sukulaisikseni vanhempani. Kaikki sujuikin oikein mainiosti, kunnes päätimme bloggareiden kanssa mennä drinksuille hotellin terassille. Hotelli oli hulppea ja terassikin oli ikään kuin kasvihuone: valtavan suuri lasiterassi täynnä eksoottisia kasveja ja suihkulähteitä. Ja kaiken ylellisyyden keskellä olivat vanhempani ratsastamassa valtavan suurella villisialla. Villisika oli kuulemma löytynyt hotellin takana sijaitsevasta metsästä, mistä vanhempani myös hyvin iloisina kertoivat muille. Oli sanomattakin selvää, että tällainen luontainen yhteys villieläimiin paljasti tietenkin heti, että kenen bloggarin sukulaiset ovat kyseessä. Olin unessa hyvin tyrmistynyt, ratsastaa nyt villisialla luksushotellin terassilla. Tähän tyrmistyksen tunteeseen myös heräsin.

(Kanssani bloggarimatkalla oli muuten ainakin Isyyspakkaus ja Asikaine.)Toinen näkemäni uni samaisen kuumetaudin kourissa ei jää yhtään huonommaksi. Siinä unessa katsoin uutisia, Keijo Leppänen toimi uutistenlukijana. Uutisissa kerrottiin Chinchilla Pride -nimisestä tapahtumasta, jota Victoria ja David Beckham suunnittelevat järjestävänsä. Uutiskuvana näytettiin, kuinka peribrittiläiseen pastellisävyiseen jakkupukuun pukeutunut täti-ihminen laski portaita alas jokeen rullaluistimilla, pienen koiran vetämänä. Lähetyksessä haastateltiin myös eläinlääkäriä, joka kertoi, että tällaisen toiminnan täytyy aiheuttaa vakavia vaurioita koiran jalkateriin ja virtsakiviin (!!!), eikä tähän pidä kenenkään ryhtyä. Lopuksi kerrottiin, että tapahtuman tukemisen voi parhaiten välttää jäädyttämällä luottokorttinsa.

Kyllä, mieleni liikkuu oudoilla radoilla. Ja kyllä, tiedän, että chinchilla ei ole pieni koira, vaan pehmeäturkkinen jyrsijälaji Etelä-Amerikasta. Mutta unissa kaikki on mahdollista, myös jyrsijän muuttuminen koiraksi.

You Might Also Like

0 kommenttia