Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kauan odotettu lauantai

Eilinen lauantai oli kauan odotettu lauantai. Eilen nimittäin oli Linnateatterissa Antti Holman Suurimmat hitit -konsertti. Innostuin kons...

Eilinen lauantai oli kauan odotettu lauantai. Eilen nimittäin oli Linnateatterissa Antti Holman Suurimmat hitit -konsertti. Innostuin konsertista niin, että lipunmyynnin alkaessa ostin heti nipun lippuja kuullakseni, että saan kyllä kutsuvierasliputkin jos haluan (kiitos Linnateatterille lipuista!). Eipä siinä sitten mitään, kaikki liput päätyivät onneksi käyttöön ja konserttiseurueemme olikin lopulta hyvin laaja ja hurmoksellinen.


  Ja kyllä vain olikin fanityttöilyn arvoinen konsertti, vaikkei etukäteen lupailtua Seija Simolaa lopulta konsertissa kuultukaan. Se oli vääryys. Mutta paljon muuta erinomaista kuultiin! Erityisrakkautta haluan antaa Part of Your Worldista. Asiaa tuntemattomille kerrottakoon, että kappale on siis tuttu Disneyn Pienestä Merenneidosta ja on kertakaikkisen jumalvoimainen kappale. En tiedä miksi, mutta jostain syystä kappale on viime aikoina noussut ihan uudessa valossa esille, sekä yleismaailmallisella tasolla että omassa henkilökohtaisessa elämässäni. Tuntuu, että sitä kuulee ja coveroidaan nykyään joka puolella. Ihanaa, eikä oikeastaan edes kovin kummallista. Onhan kyseessä uskomattoman hyvä kappale.


 Linnateatterilta laukkasin illanviettoon keskelle Earth houria. En itseasiassa tiennyt, että Earth hour on enää edes voimissaan, onhan se kieltämättä vähän hassu ilmiö, vaikka ajatus taustalla onkin hyvä. Mutta oli se vain hyvin tunnelmallista istua kynttilänvalossa. Ja käytellä samalla jääpalakonetta. Ennen kuin maailma suuttuu ja murhaa minut tästä pöyristyttävästä tavasta viettää Earth houria, haluan kuitenkin kertoa, että käytin jääpalakonetta elämäni toisen ja luultavasti viimeisen kerran. Eli ei se, mitä tekee Earth hourina, vaan se, mitä tekee Earth hourien välissä. Sujuuko elämä hourien hourien välissä. Uskomaton kielenkäyttäjä-minäni strikes again.
Kruunasimme tunnelman keskustelemalla gynekologeista ja hammaslääkäreistä sekä siitä, onko oikein nolata juhlien emäntä ja pilata juhlat kertomalla, että talo on tulessa tai toisaalta sytyttää talo tuleen välttääkseen paljastamasta, että on tukkinut talon vessan. Oikeita vastauksia ei tietenkään ole (tai no, ehkä Kaarina Suonperällä on), mutta olipa vain hyvä ja inspiroiva ilta.


 

You Might Also Like

0 kommenttia