Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Elämäntyylielämää Helsingissä

Vietin Helsingissä taas pari päivää ja elin vahingossa hetken oikeaa elämäntyylielämää. Shoppailin Marimekossa (terävimmät jo arvaava...

Vietin Helsingissä taas pari päivää ja elin vahingossa hetken oikeaa elämäntyylielämää.


Shoppailin Marimekossa (terävimmät jo arvaavatkin, mitä ostin, iik!), juttelin myyjättärille niitä näitä hyvin luontevasti ja asiantuntevasti, kuin en muuta tekisikään kuin kiertelisi päivät pitkät kaupoissa myyjille rupattelemassa (nooo, ehkä teenkin niin, mutta ei mennä nyt siihen). Laulan teille ylistyslaulun Marimekon asiakaspalvelulle myöhemmin omassa postauksessaan, jahka saan ostokseni kuvattua.

Kävin kahvilassa, jonka ohi olen kävellyt satoja kertoja. Tietämättä, että siinä on kahvila. Kauhean pieni ja huomaamaton ovi, josta pujahdetaan portaisiin, ja sitten se kahvila onkin siinä. En tiedä, oliko se niin kovin kummoinen paikka (ehkä heidän onnensa, etten todellakaan muista kahvilan nimeä). Join kaakaota, olin fitness lifestyle-henkilö ja kieltäydyin kermavaahdosta. Se oli virhe. Suostuin kuitenkin ottamaan suklaahippuja, jotka eivät maistuneet miltään ja tuntuivat suussa pellavarouheelta. Se oli semmonen kaakao se. Olis nyt vaan menty fitness lifestylessä loppuun asti ja kieltäydytty suklaahipuistakin ja jätetty kaakaokin juomatta ja otettu vaan blogikuvat.

Ettei nyt ihan lähde hassuttamaan tämä lifestyle-postaus, niin kerrottakoon lopuksi, että olen syönyt viikon aikana kolme pussia sipsejä, yhden mega-aterian Hesessä, yhden sushibuffet-ähkyn ja yhden pakasteranskalais-eineslihapulla-illallisen.


You Might Also Like

0 kommenttia