Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Puheet yrittiviinasta olisivat voineet jäädä viimeisiksi sanoikseni

"Olin koko viikon kipeä, sit menin kaverin valmistujaisiin, vedin hirveet kännit ja seuraavana aamuna en ollut enää kipeä" , snäpp...

"Olin koko viikon kipeä, sit menin kaverin valmistujaisiin, vedin hirveet kännit ja seuraavana aamuna en ollut enää kipeä", snäppäsi yksi seuraajani minulle viime sunnuntaina. Kuin taikaiskusta pian tämän jälkeen ystävättäreni tiedusteli kiinnostuksestani nauttia hieman tsekkiläistä yrttiviinaa.

Olin hieman epävarma. Olin kuitenkin aiemmin päivällä ollut vielä niin uupunut, etten voinut mennä edes kauppaan. Olin kuitenkin saanut hetken lepoa ja siinä oloani tarkemmin tunnusteltuani huomasin, että ehkä voisin sittenkin lähteä hieman maistamaan tsekkiläistä yrttiviinaa.

Varmuuden vuoksi kuitenkin päivitin sosiaalisen median tileihini pienen tiedonannon, että viimeiset sanani olivat "ehkä voisin ottaa lääkkeeksi hieman tsekkiläistä yrttiviinaa", jos lääke olisikin kuolemaksi.Ja niin kaivauduin ystävättären sohvannurkkaan Becherovka-lasi kourassani. Kyllä se vaan on hyvää, ai että! Lämmin kiitos Bar Kukalle ja ikimuistoiselle heinä-elokuun vaihteen yölle, jona tutustuin tähän piparkakulta maistuvaan jumalten nektariin.

Lääke tuntui tehoavan, mutta silti hiukan väsytti. Jossain vaiheessa aloin harkita kotiinlähtöä. Hei täällä ois avattu vinho verde-pullo, se tarttis juoda pois ennenku se menee pahaks ku mulle ei maistu, huhuili ystävätär keittiöstä. Vinho verdeä saa niin harvakseltaan juodakseen, että tokihan sitä nyt lasi piti ottaa. Edellinen portugalintuliaispullo nautittiin asianmukaisesti pahvimukeista Ruisrockin porttien edustalla istuen. Kannatti todella tuoda viini Portugalista asti ja säästellä puoli vuotta johonkin erityiseen juhlahetkeen.

Ilahdutin snäppiseuraajiani taannoin virsienveisuu-snäpeillä. Samaan tilanteeseen ajauduin myös juodessani yrttiviinalääkettä. Mikä niissä virsissä onkin, että niitä on niin mukava veisata? Vaikka sehän kai virsien juttu vähän on, että niitä on mukava (eli helppo) laulaa. Kirjoittaisipa joku ei-hengellisiä virsiä, niin kommunikoisin luultavasti pelkästään laulamalla.

Yrttiviinan lääkekäyttö ei ehkä tuottanut huomattavia terveysvaikutuksia, mutta mukavaa se oli! Eikä kohtuullisella lääkinnällä ollut toisaalta edes haittavaikutuksia. Taidan siis lääkitä toistekin, sillä Becherovkaa jäi vielä.

Kohtuulääkinnällistä viikonloppua kaikille!


You Might Also Like

0 kommenttia