Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tutkimus paljastaa: olen erittäin hyvä!

Tutkimuksen mukaan minä olen hyvä! Tein sitä mitä jokainen yöuntaan halveksuva tekee, eli googlasin itseäni ja blogiani. Kuinka pateettista...

Tutkimuksen mukaan minä olen hyvä! Tein sitä mitä jokainen yöuntaan halveksuva tekee, eli googlasin itseäni ja blogiani. Kuinka pateettista. En vieläkään löytänyt mitään traagista, ei mammapalstojen juoruiluja, ei mitään. Kerran tosin löysin itseni "minkä blogien lukemisen olette lopettaneet"-keskustelusta, mutta sekään ei sinänsä ole traagista, sillä listan myötä varmasti joku muu on vastaavasti löytänyt blogiini.

Mutta se, mistä ilahduin ja mistä haluan teille mainita, on se, että olen ihan tutkimuksen mukaan hyvä blogi! Toimivia ovat tutkimuksen mukaan sekä blogini nimi että postauksien otsikointi. Löysin nimittäin googlaillessani Johannes Järviniemen opinnäytetyön, jossa hän tutkii blogeja ja niitä lukevia miesopiskelijoita. Koko tutkimus löytyy täältä, mutta laitan tähän alle suorat ruutukaappaukset blogiani käsittelevistä kohdista:Ihanaa huomata, että olen sittenkin ilmeisesti tietämättäni luonnonlahjakkuus asioissa, joiden osaamattomuutta olen vähän kauhistellut. Olen nimittäin tiennyt, että hakukoneoptimointia pitäisi tehdä, mutten ole ollut ihan sataprosenttisen perillä, että miten. Ehkä tämä sama harha osaamattomuudesta paljastuu myös tänään alkavalla ruotsinkurssilla.

Hah, you wish. Ei paljastu. Mutta on hyvä tietää olevansa jossain hyvä.

You Might Also Like

0 kommenttia