Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ei suunnitelmia paitsi karvalakki

Aina olen huomannut saman ja tulen huomaamaan jatkossakin. Parhaat bileet syntyy suunnittelematta. Torstaina piti muistaa ystävän syntymäpäi...

Aina olen huomannut saman ja tulen huomaamaan jatkossakin. Parhaat bileet syntyy suunnittelematta. Torstaina piti muistaa ystävän syntymäpäivää leffaa katsomalla tai pelailemalla. No, lopulta oli ihanaa ruokaa, ihanaa viiniä ja muutenkin kaikki jees. Leffaa ei edes mietitty, pelaamista sen verran, että kysyttiin kolme kysymystä Pori-pelistä.

Kello riensi sen verran, että oli syytä siirtää bileet pois yksityisasunnosta. Haluisko joku lähtee yksille johonki vielä. Kyl yksillä vois käydä, mennääks Dynkkyy.

Ja kaikkihan tietävät, että Dynamosta saa halpaa skumppaa. Eiks yks voi tarkottaa yhtä pulloa, hihittelimme tiskillä. Jotenkin siinä kävi niin, että illan mittaan jokainen haki yhden pullon. Se meni vähän reivaamiseksi se ilta, sillä Dynamossa oli sattumalta YouTube-jukeboksi. Se on siis juuri sitä mitä nimikin sanoo: kirjoitetaan lapulle biisin nimi, viedään se DJ:lle, joka hakee biisin videoineen YouTubesta ja sitten sitä katsotaan ja jorataan yhdessä screeniltä. Tuli hienoja jorausmahdollisuuksia, kun sai ihan itse käytännössä päättää mitä seuraavaksi tulee. Tosin se huono puoli YouTube-jukeboksissa on, että muutkin asiakkaat halusivat videoitaan pyörimään. Mutta ei paljoa bileet parane, jos saa yhteen putkeen Ru Paulia, Spice Girlsiä ja Kissavideoita. Uskomattoman kaunis hetki oli myös se, kun joku toivoi My Heart Will Go Onia ja ruudulle lävähti vahingossa uskomattoman pitkä ja näyttävä live-versio kappaleesta. Sitä emme tanssineet, mutta eläydyimme pöydässä istuen. Kappaleen jälkeen totesimme, että laulan puhtaammin ja korkeammalta kuin Celine. Ja ekaa kertaa jukeboksi-iltaan tullut mies kysyi meiltä että onks tää aina tällasta. On. Parasta.

Ja koska illan tarkoitus ei ollut mennä ravintolaan, olin sonnustautunut karvalakkiin. Karvalakki on ihana ja pakkasilla oivallinen hattu tottakai, mutta yökerhon pimeydessä vähän hankala. Ainakin neljä ihmistä nimittäin kommentoi luulleensa hattua erikoiseksi kampaukseksi, kynityksi afroksi tai uudeksi jännittäväksi hiustyyliksi. Tämä ihan vain ikään kuin lukuohjeeksi postauksen kuvia katsoessanne. Se on lakki, ei hiukset, vaikka karvaa onkin!

Tyylipuolelta haluan myös huomauttaa, että vaaleaan seilorihenkiseen neulepaitaan voi mainiosti pukeutua myös talvella! Vähän mietin kotoa lähtiessä, että voiko kesäneuleen laittaa talvella ja uskokaa tai älkää, se meni päälle aivan samaan tapaan kuin kesällä! Hauskana sattumana myös kaikilla muilla yökerhossa joranneilla seuralaisillani oli päällään vaalea neule. Se oli hauskaa, paitsi tuli vähän lämmin kun veivattiin Travoltan lailla.

You Might Also Like

0 kommenttia