Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Homofobia ja vammaiseksi haukkuminen – huumoripaitakaupan valttikortit

Homofobia ja vammaiseksi haukkuminen ovat yhä kova sana tekstipaitamarkkinoilla. Nyt meni ehkä Facebookin kohdistetut mainokset pieleen vä...

Homofobia ja vammaiseksi haukkuminen ovat yhä kova sana tekstipaitamarkkinoilla.

Nyt meni ehkä Facebookin kohdistetut mainokset pieleen vähän turhan pahasti. Feediini tupsahti Pahis Kauppahuone -nimisen nettikaupan sivu, ja huhuh.

Kuvittelin, että tekstipaidat ja -pipot olisivat jääneet siinä missä vuosi 2003, jolloin tekstipaidat olivat hetken hauska juttu. Vaan ei, hyvät vitsit elävät yhä. Pahis Kauppahuoneen valikoimista löytyvillä tuotteilla voi hauskalla tavalla kertoa olevansa tavallinen suomalainen, joka tykkää oluesta ja pitää ruotsalaisia homoina. Voi myös kertoa juovansa olutta, koska on hetero. Tärkeää on kuitenkin muistaa, ettei maistele pikkusormi pystyssä ulkomaisia oluita, koska sellaisille ei olutpaitoja kaupan FB-sivun mukaan edes myydä. Mainitsemisen arvoinen on myös HOMO, koska joku vajakki pölli mun HETEROPIPON-pipo. Joku homottelusta huvittuva voisi kertoa, onko se oikeasti hauskaa? Mikä siinä naurattaa? Niinku ihan oikeasti? Kaipaan rautalangasta vääntämistä ja aukiselitettyjä vitsejä. En ole kuullut puhuttavan vajakeistakaan varmaankaan edellämainitun vuoden 2003 jälkeen.

Kaupan tuotteilla on kuulemma hyvinvointia edistävä vaikutus. En nyt menisi ihan vannomaan. Varmaan tässä no taas jonkinlaisesta kuplassaelämisestä kyse, mutta vähän oksensin suuhuni.

 Lisäys: Ja jokainenhan voi tottakai käydä Pahis Kauppahuoneen FB-sivulla kertomassa mitä on valikoimasta mieltä. Yksi tähti, sanon minä. Kun vähempää ei voi antaa.
You Might Also Like

0 kommenttia