Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Alasti kameran eteen Forssassa? Hae avustajaksi Tom of Finland-elokuvaan!

Jos olet mies, joka viihtyy speedoissa tai alasti kameran edessä, vieläpä Forssassa, on tämä sinua varten. Viralliseen Tom of Finland -elok...

Jos olet mies, joka viihtyy speedoissa tai alasti kameran edessä, vieläpä Forssassa, on tämä sinua varten. Viralliseen Tom of Finland -elokuvaan haetaan nimittäin avustajia.

Juuri hiljattain mietin, mitä mahtaa kuulua Tom of Finlandista kertoville elokuvaprojekteille. Elokuviahan ovat ilmoittaneet tekevänsä sekä Helsinki Filmi Dome Karukosken ohjaamana että Special Film Company.

Ainakin Dome Karukosken elokuva edistyy hurjaa vauhtia, sillä nyt elokuvaan haetaan miehiä avustajiksi. Casting call kuulostaa omaan korvaani melko hulvattomalta: hakemukseen vaaditaan kokovartalokuva speedo alushousuissa, kuvauksissa taas pitää pulahtaa sekä avantoon että esiintyä kameran edessä alasti. Mikä lystikkäintä, ovat kuvaukset Forssassa. Forssassa. En ihan ymmärrä, että miksi, eivätkä ehkä ymmärrä forssalaisetkaan. Mutta mikä sen parempaa!

Itse hakisin tottakai muuten, mutta kun tatuointi ja lävistys. Ei oo saumaa eikä jakoo meikän mandoliinilla, vaikka se Tomppa-mitoissa onkin.

Mutta hakekaa te, armaat lukijamiehet! Tarkemmat kriteerit ja hakuohjeet löytyvät tästä alta:

You Might Also Like

0 kommenttia