Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Oi, tuliko Pihlajakadulle homo?

 Viimeisen viikkonsa ennen kesätaukoa aloittanut Salatut elämät on viime päivinä pyöritellyt homoteemoja pitkästä aikaa. Tale (Emil Hall...

 Viimeisen viikkonsa ennen kesätaukoa aloittanut Salatut elämät on viime päivinä pyöritellyt homoteemoja pitkästä aikaa.

Tale (Emil Hallberg) ja Aarni (Mikko Kauppila). (KUVA: MTV3)
Onni "Tale" Taalasmaata, legendaarisen Seppo Taalasmaan lapsenlasta,  on alettu luulla homoksi tanssiharrastuksen vuoksi. Näin asia ei siis todellisuudessa ole. Oletettu homous on kuitenkin tuonut ihan hauskoja juonenkäänteitä.

Aarni Räsänen (Mikko Kauppila). (KUVA: MTV3)
Tämän päiväisessä jaksossa Talen ihastus Iida järjestää Talelle treffit mystisen Aarnin kanssa. En tiedä, nähdäänkö Aarnia tätä treffikohtausta enempää, mutta syytä olisi! Salkkareissa ei ole aikoihin ollut mitään varsinaista kivaa seurattavaa. Kiintiöhomohahmokin tällä hetkellä puuttuu. Aarni Räsäsen (roolissa Mikko Kauppila) pysyvyydestä Pihlajakadulla on kuitenkin toivoa, sillä nimitiedot oli lisätty lopputeksteihin. Ja onpa hahmolle keksitty jopa sukunimi! Ties vaikka tässä itse Päivi tekisi vierailun Pihlajakadulle, kun Räsäslinjalle on lähdetty. Se jos mikä olisi häftig.

Olen Salkkareista kirjoitellut muistaakseni joskus ennenkin. Leimautuminen Salkkarinäyttelijäksi oli yhdessä vaiheessa melkoinen riski sarjan näyttelijöille. Nykyisin sarjassa ei suuremmin oikeita näyttelijöitä olekaan, joten leimautumisen pelko on melko pieni. Teinihomon roolissa on kuitenkin omat riskinsä. Kaikenlaiset hullut, homobloggarit etunenässä, intoilevat ja hihkuvat moisen käänteen perään. Toisella äärilaidalla taas ovat he, jotka eivät homoilua halua näköpiiriinsä, varsinkaan illan tv-tarjonnassa. Toivoa sopii, että ihmiset erottavat faktan ja fiktion. Joka tapauksessa on hieno ja rohkea veto lähteä noin nuorella iällä tällaiseen rooliin mukaan. Hyvä, hyvä!

Joka tapauksessa, smells like teengayspirit Pihlajakadulla! Toivotaan, että juoni etenee jännästi ja Aarni jää Salkkareihin.

Ja jos joku ei tiedä, niin Salatut elämät MTV3-kanavalla arkisin 19.30. Kevään päätösjakso perjantaina.

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. olis kyllä paras jäädä ! heli ja sen taksikuskilesbokin lähti pois D:

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Helin ja taksikuskilesbon lähteminen oli kurjaa. Musta ois ollut hyvä, että Salkkareissa olis ollut onnellista homoelämää, eikä vaan inhorealistisia epäonnistumisia ja yksinäisyyttä.

  VastaaPoista
 3. Kalle oli parhaita hahmoja koko salkkarien historiassa, lisää homoja kiitos. :) Oon muuten aina silloin tällöin seuraillut tätä sun blogias, kiinnostavia ja hyvin kirjoitettuja juttuja, kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Jormanaattori: Joo, Kalle oli ihan loistava! Kallesta ja Salkkareista muutenkin kirjoitin joulukuussa pidemminkin. Kirjoitus löytyy täältä: http://tamankylanhomopoika.blogspot.com/2010/12/2312-joulupoikakalenteri.html.

  Ja kiitos paljon itsellesi, oikeasti kiva kuulla. Lue toki useamminkin. Kommenttiakin saa pistää :).

  VastaaPoista
 5. Toi Aarni oli tosi söpö. Järjestäispä joku mullekki tollaset treffit! Tyhmä Tale, ku ei Aarnii huolinu :D Mä oisin kyl niin ottanu tollesen pojan, mut oiskoha se lie mua... Kuka tietää? =/

  VastaaPoista
 6. Poika 15v: Onhan toi Aarni aika suloinen kyllä. Mut yritetään kuitenkin muistaa, että kyseessä on fiktiivinen hahmo :). Varmasti sutkin joku ottaa. Tai sitten menet ja otat itse sen, jonka haluat :). Ei pidä lannistua, kesä tulee ja elämä on ihanaa!

  VastaaPoista
 7. Toi Aarin näyttelijä on kyl aikas söpö :)

  VastaaPoista
 8. Tää on aika vanha postaus mut kommentoimpa silti :D

  Mua ärsyttää tässä nyt se että Aarni on tollanen stereotyyppinen homo. Baletti, ooppera yms. Sama juttu ton pukeutumisen kanssa. Ja Aarnilla tosiaan on homoaksentti -.-
  Mun mielestä ei ole kauhean mukavaa, että ohjelmassa, jota seuraa etenkin nuoriso, vain vahvistetaan homojen stereotypioita.
  Onhan Aarni ihan söpö yms. :P mut harmi että siitä ei todennäkösesti tule pysyvää juonikuviota sarjaan.

  Muutenkin mun mielestä salkkarit on vähän niin ja näin. X)

  VastaaPoista
 9. Homot on sairaita !!!

  VastaaPoista