Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Querelle lähestyy ja Tämän kylän homopoika esiintyy!

Ai jumankekkahitsivieköön, se on melkein-vappuviikko ja se tarkoittaa sitä, että ensi viikonloppuna järjestetään Querelle Festival! Festa...


Ai jumankekkahitsivieköön, se on melkein-vappuviikko ja se tarkoittaa sitä, että ensi viikonloppuna järjestetään Querelle Festival! Festarikesä voi alkaa!

Querellen lyhyeen historiaan on mahtunut monenlaista haastetta – ensin alueen omistukseen ja vuokraamishaluttomuuteen liittynyt ajankohdan muutos ja sitten monenlaista hölmöilyä viestinnän suhteen. Mutkista ja virheistä on kuitenkin otettu opiksi ja nyt tapahtuma vaikuttaa omaan silmääni oikein kiinnostavalta ja lupaavalta. Tapahtumapaikka on omilla kotihuudeillani ja esiintyjäkattaus ihana – harmittaa vain, että Iisa esiintyy kanssani samaan aikaan! Toisaalta olen iloinen ja ihmeissäni, että oma showtimeni on noin hyvään aikaan! Kuvittelin olevani joku avausakti klo 10.30, jolloin en ole vielä itsekään paikalla. Muutenkin ihanaa, että uusia tapahtumia aletaan tehdä. Maailmassa, jopa Helsingissä, on aivan liikaa sieluttomia, suurten koneistojen festarituotantoja. Niilläkin on kiva rymytä, mutta joskus sielu kaipaa vähän kultturellimpaakin otetta. Querellesta löytyy musiikkia, drag-taidetta, kulttuuria,

Erityisen ihanan festivaalista kuitenkin tekee se, että myös minä esiinnyn! Olen jo vuosia haaveillut joskus pääseväni osallistumaan päiväkirjaklubityyppiseen tapahtumaan. Nyt saan ihan itse järjestää ja suunnitella koko tilaisuuteni! Perjantaina klo 22.00 luen Voima-lavalla arkistojen aarteita, teinivuosieni päiväkirjoja ja alkuvuosien blogipostauksia ja juttelen ylipäätään elämästä kaikenlaista. Alunperin olin suunnitellut eroottista nakutanssi- ja hierontaspektaakkelia, mutta sitten kuulinkin esiintyväni lähinnä puheille ja keskustelulle suunnitellulla Voima-lavalla, ja jouduin muuttamaan suunnitelmiani. Urani eroottisena taiteilijana ei kuitenkaan ole peruuntunut, vain siirtynyt odottamaan parempia aikoja. Toisaalta viimeksi julkisesti puhuessani imitoin Vesa-Matti Loiria Turku Priden lavalla, että mikään ei todellakaan ole varmaa. Elikkäs kaikki on mahdollista, kuten joillain optimisteilla on tapana sanoa. Minun tapauksessani kaiken mahdollisuus tosin on ehkä enemmän pessimismiä.

Mutta eniveisseli, odotan perjantaita innolla – vielä pitäisi koota päiväkirjat valmiiksi, että luettavaa riittää koko slottini ajaksi! Tästä tulee ihanaa! Tulkaa tekin sinne!

Querelle Festival järjestetään siis 26.-27.4. eli ensi viikonloppuna Train Factoryllä eli Vallilan makasiineilla Aleksis Kiven kadulla. Lippuja voi ostaa täältä.

Tsekkaa myös Instagramistani arvonta, jossa voit voittaa lipun Querelleen!

You Might Also Like

0 kommenttia