Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Olen podcast-juontaja – Aikuiset-podcast alkaa tänään!

Ihanaa huhtikuuta, ystävät! Tänään on Helsinkiin muuttoni vuosipäivä ja aprillipäivä, mutta tämä ei oikeastaan liity siihen mihinkään. T...

Ihanaa huhtikuuta, ystävät! Tänään on Helsinkiin muuttoni vuosipäivä ja aprillipäivä, mutta tämä ei oikeastaan liity siihen mihinkään.

Tänään nimittäin alkaa podcast, jossa olen juontajana! Olen toki vuosia painottanut kaikille, että en koskaan aio tehdä podcastia. Mieleni kuitenkin muuttui, kun sain tarjouksen tulla toiseksi juontajaksi podcastiin Ylelle. Periaatteeni ovat näköjään todella myynnissä, mutta tällä kertaa olen todella iloinen ja onnellinen puheideni pyörtämisestä.

Kaikki ovat toivoakseni jo katsoneet Yle Areenasta jumalaisen upean Aikuiset -sarjan. Sarja alkaa tänään myös perinteisessä televisiossa, ja siihen liittyy myös podcastimme! Podcast kantaa niinikään nimeä Aikuiset, ja siinä keskustelemme sarjan käsikirjoittaja Anna Brotkinin kanssa tv-sarjan teemoista ja aikuisuuteen liittyvistä asioista. Ote on kepeä ja viihteellinen, mutta toivon podcastimme kuitenkin herättävän samaistumisen fiiliksiä. Minut tuntien voitte uskoa, että Spice Girls mainitaan useasti. Ekassa jaksossa ehkä kolme kertaa. 

Podcastin tekeminen on ollut ihan sairaan ihanaa. Tutustuin ihanaan juontajapariini Annaan vasta podcastia tehdessä – yhteinen podcast on uskomattoman hyvä tapa tutustua ihmiseen! Oli ihanaa mennä aamuvarhaisella studioon. Hiihtelin paikalle kultaisessa toppatakissani ja kuvittelin olevani pop-tähti. Ihmettelin hämmästyneenä, että ihan oikeasti voin tehdä tätä työkseni: istua studiossa puhumassa itsestäni ja ajatuksistani.

Aikuiset-podcast löytyy siis Yle Areenasta ja muista podcastien kuunteluvehkeistä – uusi jakso tulee aina maanantaisin! Napit korviin ja luurit päähän ja kuuntelemaan!

Aikuiset maanantaisin klo 21.00 YLE TV2 ja Yle Areena, 
Aikuiset-podcastin uusi jakso maanantaisin Yle Areenassa.


Aikuiset-podcastin promokuvat: Hanna-Maria Grönlund

You Might Also Like

0 kommenttia