Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ESIKOISKIRJAILIJA – Homopojan opas ilmestyy syksyllä

Nyt huomio kaikki, tulee yllätysuutinen, jonka julkistusajankohta tuli yllätyksenä itsellenikin. Toisaalta, Minna Canthin päivä, mikäs s...Nyt huomio kaikki, tulee yllätysuutinen, jonka julkistusajankohta tuli yllätyksenä itsellenikin. Toisaalta, Minna Canthin päivä, mikäs sen parempi päivä tälle uutiselle.

Eino Nurmisto - Homopojan opas julkaistaan syksyllä. 

Tämä projekti on toinen niistä aiemmin mainitsemistani Islannin matkan jälkeen tulleista yllätysprojekteista. Projekti on siis hyvin alussa, ja toisaalta tehtävä nopeasti. Yllättäen tuli tämä julkistuskin, sillä äsken vain sain kustannustoimittajalta sähköpostin, että syksyn julkaisukatalogi on julkaistu ja kirjasta saa puhua, siellä olet Vesa-Matti Loirin ja Jari Tervon joukossa julkaisussa. Perus.

Itsehän jotenkin sivusilmällä sivuutin puheet katalogista ja sopivan kuvan kyselystä kuvitellen, että kyseessä on jokin kustantamon sisäinen, ei-julkaistava listaus syksyn teoksista. Sinne meni siis joululomalla Portugalissa otettu Instagram/lomakuva viralliseksi kirjailijakuvaksi. Vaikka eipä siinä, kuva on hyvä ja ihana! Kiitos Enni, joka uutterasti kuvasi arviolta tuhansia somekuvia loman aikana.

Suositun bloggaajan isovelimäinen opaskirja kertoo kaiken suhteista ja seksistä. Kirja kannustaa olemaan ylpeästi oma itsensä ja käy reippaasti käsiksi käytäntöön. Mukana kysymyksiä ja vastauksia -osio aikuisille ja kavereille. 

Että sillai kai! Seksistä olen ilmeisesti luvannut reippaasti kertoa kaiken – aikamoisen esikoisteoksen näköjään tässä aion rykäistä. Huhuh. Pitänee ruveta kirjoittamaan!

You Might Also Like

0 kommenttia