Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sunnuntain sulostuttajat

Viime päivinä syliini on sadellut ihan pyytämättä tai etsimättä paljon asioita, jotka ovat sulostuttaneet ja ilahduttaneet minua valtavasti....

Viime päivinä syliini on sadellut ihan pyytämättä tai etsimättä paljon asioita, jotka ovat sulostuttaneet ja ilahduttaneet minua valtavasti. Kel onni on, se onnensa roiskutelkoot kaikkien päälle tasaisesti, joten tässä teidänkin päiviänne piristämään kolme sunnuntain sulostuttajaa!

1) Hanna Gullichsen: Hanna G kokkaa

Jos jotain, niin Hanna Gullichsenin Hanna G kokkaa -kirjaa olen odottanut! Kuten nimestäkin näkyy, käsittelee kirja pääasiassa ruuanlaittoa. Sen lisäksi kirja sisältää resepteihin nivottuna tiiviin elämäkerran. Kirjan kannessa kuvaillaan kirjan olevan raaka, riisuttu ja rehellinen. Sain kirjan kuluneella viikolla (kiitos Hanna!) ja luin sen kahdelta istumalta. Muutaman kymmenen sivun jälkeen olin jo itkenyt, hymyillyt ja miettinyt, miksen itse enää juurikaan tee ruokaa. Raaka, riisuttu ja rehellinen kirja nimittäin on ja vie nimenomaan rehellisyydellään mukanaan heti ensimmäisellä sivulla. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi Hanna saa netin keskustelupalstoilla niin kohtuutonta ryöpytystä enkä toisaalta sitäkään, miten Hanna kestää kaiken. Kirjassa kaikki ryöpytys kääntyy kuitenkin upeasti voimavaraksi – ja se on upeaa.2) Tony's Chocolonely 6-pack
Torstaina kävin Suomeen rantautuneen Tony's Chocolonelyn pressitilaisuudessa. Kuten viimeksi kirjoitin, on lihasten hankkiminen kovassa vauhdissa, mutta en tiennyt saavani heti torstaina sixpackiä! Tony's Chocolonelyn tavoite on sataprosenttisesti orjatyöstä vapaa suklaa – eikä vain omissa tuotteissa, vaan kaikilla muillakin suklaavalmistajilla. Eettisyyden lisäksi tuote on myös superhyvä – pressitilaisuudessa suklaata nassuttaessa oma sixpack saattoi paeta taas hiukan kauemmaksi. Tony's-suklaat tulivat lokakuun alussa myyntiin Suomessa ja on saatavilla suurimmista K-Supermarketeista ja Citymarketeista sekä Ruohonjuuresta.

3) Iisa: Kiitos exille
Olen diggaillut Iisaa jo Reginan alkuvaiheista saakka. Iisan Kukaan ei oo kenenkään -albumi oli vuonna 2015 virallinen erolevyni, jota kuuntelin varmasti tuhansia kertoja. Iisan biisit ovat toimineet sattuneesta syystä myös tänä vuonna. Kiitos exille ei kuitenkaan sovi eromasisteluun, vaan kuvaa uuden rakkauden onnea ja erinomaisuutta: sitä, millaisen palan kultaa uuden kumppanin exät ovat antaneet. Uudet romanssit tuskin ovat ajankohtaisia omassa elämässä lähiaikoina, mutta toivon, että vielä joskus koittaa biisinmukainen aika omassakin elämässä.

You Might Also Like

0 kommenttia