Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Karvaa korkojen kera – kuvia ja tunnelmia Drag Bear Racesta

Ah, olipa hauska iltapäivä! Bear Park Cafe nimittäin järjesti jo yhdeksännen kerran Drag Bear Race - Bear Guys on the Heels -kilpailun Ka...

Ah, olipa hauska iltapäivä! Bear Park Cafe nimittäin järjesti jo yhdeksännen kerran Drag Bear Race - Bear Guys on the Heels -kilpailun Karhupuistossa.

Jotenkin tapahtuma oli jäänyt itseltäni huomaamatta, mutta onneksi FB nosti tapahtuman silmieni eteen noin sekunti ennen sen alkua. Kipaisin nopeasti puistoon, ja kun ohjelma vielä alkoi hiukan myöhässä, niin ehdin mainiosti mukaan.

Aiempina vuosina karhujen korkkarikisat ovat jääneet itseltäni väliin, mutta onneksi tänä vuonna pääsin mukaan. Nyt, kun Ru Paul's Drag Racesta tutut maailmanluokan drag-tähdet ramppaavat Suomessakin kaiken aikaa, on käsitys dragista saattanut monella vääristyä. Toki Drag Bear Race on hyvin erilaista viihdettä kuin Ru Paulin kisailut. Siitä huolimatta Karhupuiston tapahtuma on ilahduttavan maanläheinen matalankynnyksen tapahtuma, joka muistuttaa, että aivan kaikkeen ei tarvita hillittömiä järjestelyjä ja spektaakkelinumeroita. Kiitos Bear Park Cafe ja muut tapahtuman järjestelyihin osallistuneet!

Tähän loppuun vielä loputon kuvavyörytys tapahtumasta, olkaa hyvät:


Kalkkuna ja Yhdenvertaisuusvaltuutettu Pirjo juonsivat Drag Bear Racen.
You Might Also Like

0 kommenttia