Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kirjoittamista, seksiä ja suostumusta – Tämän kylän homopojan Pride-viikon esiintymiset

Hellurei ja Helsinki Pride -viikon alkua kaikille! Olen paininut viime päivät teknisten ongelmien ja juhannusväsymyksen kourissa, mutta ka...

Hellurei ja Helsinki Pride -viikon alkua kaikille!

Olen paininut viime päivät teknisten ongelmien ja juhannusväsymyksen kourissa, mutta kaikki tämä unohtuu, kun Pride-viikko lähtee käyntiin! Koko viikon ohjelmaan voi tutustua täällä, mutta tulinpa nyt erikseen nostamaan esiin viikon ohjelmanumerot, joissa olen itse mukana. Kukapa kissan hännän nostaisi, jos ei kissa itse, ja niin eespäin.

Heti huomenna olen Suostumus2018-kampanjan tilaisuudessa Tyttöjen talolla puhumassa sukupuolesta, seksistä ja suostumuksesta. Kanssani keskustelevat Suostumus2018-kampanjan toinen vetäjä sekä Vihreiden nuorten puheenjohtaja Iiris Suomela, seksiaktivisti Kasper Kamppuri sekä Amnestyn sukupuoleen ja seksuaalisuuteen perustuvan syrjinnän asiantuntija Pia Puu Oksanen. Puhumme mm. siitä, mitä seksuaalisella itsemääräämisoikeudella tarkoitetaan käytännössä ja mikä merkitys Suostumus2018-kampanjalla on sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöille. 

Keskustelu käydään siis Tyttöjen talolla, osoitteessa Hämeentie 13A klo 18.00 huomenna tiistaina 26.6.2018! 


Torstaina taas on luvassa keskustelua sateenkaarikirjallisuudesta ja kirjoittamisesta! Nuorten toimintakeskus Hapessa (Sörnäisten rantatie 31) järjestetään Ole sinä! -kirjoituskilpailuun liittyvä paneelikeskustelu, jossa keskustellaan niinikään kirjoittamisesta, oman äänen löytämisestä ja sateenkaarevasta kirjallisuudesta ylipäätään. Paneelikeskustelussa lisäkseni ovat mukana kirjailija Riina Mattila, Setan puheenjohtaja Viima Lampinen ja kirjailija Iida Rauma. Tämä siis torstaina 28.6. klo 18.00 alkaen Nuorten toimintakeskus Hapessa.

Näissä olen siis mukana ohjelmassa, muutenkin riennän tietysti ympäriinsä pitkin Pride-viikkoa ja kaikkialla saa tulla nykimään hihasta! Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa! Ihanaa Pride-viikkoa!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. taidan tulla nykimään jostain ihan muusta kuin hihasta..wink winks

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et muuten taida. Minuakin lähestyessä pätevät ihan samat käytöstavat kuin muitakin ihmisiä. Jos ne eivät ole hallussa, on parempi ettet esimerkiksi poistu kotoa.

      Poista