Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kopli Vintaaž – Queer second hand -liike Tallinnassa

Viime kesän Tallinnan reissullani päädyin aivan sattumalta Kopli Vintaaẑ -nimiseen second hand-liikkeeseen Telliskivellä. En oikein edes ...

Viime kesän Tallinnan reissullani päädyin aivan sattumalta Kopli Vintaaẑ -nimiseen second hand-liikkeeseen Telliskivellä. En oikein edes tiennyt, millainen putiikki on kyseessä, mutta ilahduin löydöstäni silti suuresti.

En pikaisella tutkimuksella ole saanut selville, kuka tai mikä Kopli Vintaaẑia pyörittää, mutta hyvä meininki myymälässä tuntuu olevan! Vintage-painotteisten second hand-vaatteiden valikoima on kiinnostava ja trendikäs ja täynnä vanhoja laatumerkkejä. Vaatteetkin on lajiteltu värien tai materiaalien mukaan, sukupuolesta viis!

 Hinnatkin ovat hyvin kohtuullisia. Esimerkiksi Koplista löytämäni Marimekon farkkutakki maksoi muistaakseni 25 euroa, mikä oli mielestäni kyllä hyvinkin edullinen hinta. Viime kesäiseltä reissulta mieltäni jäi kaihertamaan keltainen farkkuliivi, jota en innokkaasta sovittelusta huolimatta kuitenkaan ostanut. Marimekon takin lisäksi bongailin valikoimasta ehkä 80-luvulta peräisin olevia, komeakuosisia luksusmerkkien kauluspaitoja.

 Ihanien vaatteiden lisäksi Kopli Vintaaẑissa on ihanan sateenkaareva meininki! Viime kesänä bongasin myymälän rekistä sukuelimillä kuvitettuja, jonkinlaisia HLBTI-kannatustuote-paitoja. Valitettavasti kokoja ei enää ollut itselleni jäljellä, mutta havaintona tämä oli silti ihana! Viimeisimmällä, tämän kevään vierailullamme myymälässä taas oltiin juuri järjestelemässä paikkoja edellisen illan bileiden jäljiltä, vain jotta seuraavan illan bileitä voidaan alkaa järjestellä. Lähempi tarkastelu (ja putiikin ikkunan suuret teippaukset) kertoivat, että samana iltana Koplissa juhlivat Tallinnan karhumiehet. Sen enempää kyselemättä tai olettamatta voinee myös luonnehtia paikan henkilökunnan olevan päällepäin sateenkaarevan tuntuista – siis hurmaavaa.

Kuvissa tila on siis hiukan sekä bileiden jäljiltä, että uusiin bileisiin valmistautumassa – eli aivan parhaimmillaan! Kaunis, valoisa ja ihanasti sisustettu tila Kopli Vintaaẑ joka tapauksessa on. Huonekasviin ripustettuja alushousuja myymälässä ei kuitenkaan taida aivan arkipäiväisesti olla.

Kopli Vintaazin kanssa samassa tilassa toimii myös kivantuntuinen baari. Itse emme jääneet viipymään paikalle, ja karhubileetkin jäivät väliin, mutta aivan pakollinen vierailukohde Tallinnan reissuilla ainakin itselleni. Kopli Vintaaẑ löytyy osoitteesta Telliskivi 62, paikan tunnistaa sinivalkoraidallisesta julkisivusta. Kuin sininen Marianne-karkki!You Might Also Like

0 kommenttia