Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sateenkaarevia lahjavinkkejä jouluun

Vuosi käy jälleen kohti loppuaan ja joulu tulla yolottaa! Helsingin Aleksanterinkadulla sijaitseva Garage Garage -kimppakauppa on tällä h...

Vuosi käy jälleen kohti loppuaan ja joulu tulla yolottaa!

Helsingin Aleksanterinkadulla sijaitseva Garage Garage -kimppakauppa on tällä hetkellä yksi ehdottomista lempiasioistani Helsingissä. Sen sijainti on mitä mainioin ja siellä on ilo piipahtaa melkein aina ohi kulkiessa. Yllättävää kyllä, aina joskus tulee jopa ostettua jotain.

Viikko sitten Garage loihti itsensä joulukuntoon ja avasi ovensa Xmas Garage -nimisenä joulukauppana. Valikoima on edelleen yhtä ihana, yllättävä ja inspiroiva kuin joulun ulkopuolellakin. Garage on mukavan väljä ja avara, ja suuressa liiketilassa voikin käydä pyörimässä vähän kuin museossa. Valikoima on kuitenkin joulusesongiksi hiukan vaihtunut ja saanut jouluisempaa painotusta. Lahjatoiveita ja -ideoita löytyy mielestäni moneen eri budjettiin sopivasti, täysin kertakäyttökrääsää ei ole oikeastaan yhtään. Se on ihanaa!

Valikoima tuntuu kuin suoraan minulle suunnitellulta ja ihan vilpittömästi voisin suositella (ja varsinkin haluta) oikeastaan kaiken. Nappasin tähän kuitenkin muutaman tärpin, joiden uskon kiinnostavan teitäkin!

Pistäkää siis korvan taakse, olitte sitten hankkimassa joululahjaa itsellenne tai lahjaksi!


Tom of Finland on myymälässä ilahduttavan hyvin esillä! Olen ihastellut muutamassa muussakin paikassa noita pieniä vihkoja. Pakollinen hankinta itselleni on ainakin Tom of Finland -seinäkalenteri. Saman sarjan kalenteri on palvellut minua tämänkin vuoden - itseasiassa kotini yksi nurkka on sisustettu juuri tämän kalenterin ympärille. Tykkään siitä, miten kalenteriin on valittu Tomin tuotannon uudempia, siis vanhempia miehiä kuvaavia, töitä. Tuotanto kun on hyvin laaja!


 Ihmiset syövät aivan liian vähän ylellisiä ja laadukkaita herkkuja – minä etunenässä. Olen vähän sellainen määrä edellä mussuttaja, sen sijaan että ostaisin vähemmän ja parempaa. Nämä Simply Chocolaten tuotteet on pakattu kauniisti ja samaan aikaan hauskasti. Vietän tulevankin joulun ulkomailla, ja luulen, että hankin näitä itselleni: sekä juhlistamaan joulun tuloa "Thank God It's Christmas" -purkilla sekä lohduttamaan "Thank God It's Over" -purkilla. Viime vuonna paluumatkamme kesti muutaman tunnin lennon sijaan noin puolitoista vuorokautta, ja ensimmäinen ajatus kotiin päästyäni oli juurikin se, että ei enää koskaan minnekään.

Juurikin ulkomailla vierähtävien joulujen vuoksi en ole viime aikoina ostanut joulukoristeita. Se on toisaalta myös siunaus, sillä olen ihminen, joka on ehkä hiukan laiska siivoamaan ja antaisi itselleen juhlallisesti kirjallisen luvan antaa joulutonttujen ja -enkeleiden roikkua kuusen oksilla ja verhojen ripustuslenkeissä ympäri vuoden. Ne on kotitonttuja! Enkelit suojelevat minua ympäri vuoden!, kiljuisin epäluuloisille kyselijöille. Siispä on hyvä, että kieltäydyn joulukoristeista. Mutta nämä pähkinänsärkijä-teemaiset koristeet jotenkin puhuttelivat! Ihanaa sadunomaisuutta ja sellaista elokuvallista kiehtovuutta.

Näitä Oversized-avaimenperiä ihastelin Garagessa jo ennen joulukaupan aukeamista! Ensimmäisenä bongasin itseasiassa taustallakin pilkottavat huulet, sitten tutkin valikoimaa tarkemmin ja bongasin tämän sateenkaarenkin. Visioin itse, että näistä voisi avaimenperän lisäksi pienellä tuunailulla väkertää sairaan hienon kaulakorun. Täytyy ehkä tehdä ihan tukkutilaus ihan omaan käyttöön avaimenperistä. 


No, taisin tuossa ehkä sanoa, etten päivän selvistä syistä hanki joulukoristeita. Mutta tämä hiukan reissussa rähjääntynyt lintu on kaikessa reppanuudessaan ihana ja suloinen - ja osattomana jäänyt täysin vaille kaikkea joulua. Ei tonttulakkia, ei joululauluja soittavaa press me -painiketta, ei askarteluhuopaa tai säkkikangasta. Vain vähäeleinen ja rähjäinen lintuparka, häivähdyksellä hileitä nokan päässä! Ei siis käytännössä yhtään joulukoriste! Jospa ihan vain yksi piristämään kotiani, ei vain jouluna vaan ympäri vuoden.

Xmas Garage 
Aleksanterinkatu 10, Helsinki
23.12. asti

You Might Also Like

0 kommenttia