Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kylässä Tom of Finlandin lapsuudenkodissa

Hyvää Toukon päivää! Toukon nimipäivään sopivasti vierailin eilen osana Visit Turun pressipäivää vanhalla Ristimäen koululla , joka on my...

Hyvää Toukon päivää!

Toukon nimipäivään sopivasti vierailin eilen osana Visit Turun pressipäivää vanhalla Ristimäen koululla, joka on myös Touko Laaksosen eli Tom of Finlandin synnyinkoti.

Talon toista päätä remontoivat ja asuttavat suunnittelijapariskunta Saana ja Olli, jotka ovat monille tuttuja esimerkiksi tekstiilituotteistaan. Talon remontti toki jatkuu vielä, mutta hyvältä siellä näyttää jo nyt. Sopimusteknisistä syistä mitään sisustusesittelyartikkeleja ei pressipäivän vierailusta sopinut tehdä ja ehkä ihan hyvä niin: oma kotikolo alkaisi tuntua turhan ankealta loukulta, jos voisi jatkuvasti palata tähän valoisaan ja yksinkertaisesti upeaan kotiin. Muutaman kuvan kuitenkin nappasin, jotka toivottavasti vähän välittävät tunnelmaa.

Hauskaa oli kuitenkin päästä kurkistamaan taloon. Ajatella, että siellä on pikku-Touko nahkasaappaissaan vilistänyt ja haaveillut rengeistä ja miehistä peltotöistä.

Aivan oma-alotteisesti taloon ei suinkaan pääse tutustumaan, kuten ei muidenkaan ihmisten koteihin. Visit Turun kautta mahdollisia vierailuja voi kuitenkin tiedustella. Ja ainakin talon remonttia ja muitakin vaiheita voi seurata Toukolaakso-blogista!

You Might Also Like

0 kommenttia