Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ihmeellistä ja itsestäänselvää - ensimmäinen kesäpäivä

Niin se vain taas tuli, kesä. Varmaan noin kolmeksi päiväksi, jonka jälkeen palaa joskus elokuussa juuri siihen ajankohtaan, kun kesälomat l...

Niin se vain taas tuli, kesä. Varmaan noin kolmeksi päiväksi, jonka jälkeen palaa joskus elokuussa juuri siihen ajankohtaan, kun kesälomat loppuvat ja ihmiset palaavat työpisteilleen.

Mutta jos nyt saa tehdä väliarvion kolmen päivän jälkeen, niin voidaan sanoa, että tämä kesä on täydellinen ja paras.

Perjantaina ei jotenkin edes tajunnut, että nyt se kesä tulee. Lähdin koko muun Helsingin tavoin painelemaan kohti Esplanadia ja Marimekon kesänäytöstä ja siinä se jotenkin jysähti päälle koko voimallaan.

Kesä ja kesäonnellisuus: kesän ensimmäinen päivä oli sekä ihmeellinen että itsestäänselvä asia. Koko maailma jotenkin hyvällä tuulella. Itse olin vain ja ainoastaan onnellinen koko puolituntisen näytöksen. Kaikki oli täydellisesti, näytös oli hieno, Vesala upea ja aurinkokin lempeä eikä yhtään hiostava tai painostava. Palaan Vesalaan vielä myöhemmin, mutta ei voi kertoa kesän ensimmäisestä päivästä mainitsematta ollenkaan. Mul on vuodessa vaan yksi kesäloma, lauloi Paula ja koin valtavan suurta iloa siitä. Oma kesälomani nimittäin todellakin on juuri nyt, ihan kohta alkaa kesän mittainen unelmaduuni, josta kertonen myöhemmin lisää. Ihanaa kaikki.


Näytösten jälkeen näin Narinkkatorilla jäätelöä jakavia mammoja, siis mammabloggareita. Sain jäätelöä ja jotenkin nostettua yläilmoista hetkellisesti vähän alas dropanneen tunnelmani. Intoa puhkuen lähdin afterworkeille. Täydellinen päivä nauttia afterworkeista, joille olin kaivannut oikeastaan koko päivän. Erityisesti ilahdutti, kun vähän viralliselta kuulostavat afterworkit levittäytyivätkin sujuvasti Asennemedian edustalle kadulle auringonpaisteeseen. Afterworkien aiheena oli Neito-rypsiöljy, mutta muutkin öljyt ja voiteet olisin saanut muistaa. Ennen kuin huomasinkaan, nenänpäätä pisteli ja varma kesän merkki oli käsillä kasvoilla kirkkaan punaisina värisävyinä. Rutkasti siloiteltu ja värikylläisyyttä menettänyt kuvatodiste on nähtävillä esimerkiksi Natan Instagramissa. Onneksi tunnen itseni ja ihoni käyttäytymisen ja tiesin, että tilanne ei ole niin paha, etteikö se voisi pahentua tasoittuisi ja muuttuisi viikonlopun aikana rusketukseksi.

Kotiin päin kävellessä ilta oli vielä ikinuori ja vastaantullut nainen pysäytti kertoakseen, että hattuni on söpö.

Postauksen kuvat: Arttu Mustonen


You Might Also Like

0 kommenttia