Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tunnelmia Party for Pride -bileistä

Eilen Tavastialla bailattiin ja kylläpä vain olikin kivat bileet! Kyseessä olivat siis Helsinki Priden varainkeruujuhlat, toivottavasti varo...

Eilen Tavastialla bailattiin ja kylläpä vain olikin kivat bileet! Kyseessä olivat siis Helsinki Priden varainkeruujuhlat, toivottavasti varoja kertyi.

Lesbokuoro Kaupungin Naiset oli samaan aikaan hauska (en ole vieläkään toipunut "tunnetuimmasta lesborunoilijasta, Tommy Tabermannista") että konstailemattoman kivaa kuunneltavaa. Iisan duokeikkoihin olen törmäillyt viime aikoina tämän tästä ja ne tuntuvat vain paranevan kerta toisensa jälkeen. Arto Tuunela ei ehkä ole aivan omimmillaan soolona, mutta Pariisin kevään hyvät biisit toimivat aina. Ja olipa vain hauskaa kuulla Tämän kylän poikii.

Jamie MacDonaldin stand-up taas paranee kerta toisensa jälkeen. Aiemmin kuulin samat jutut moneen kertaan, mutta nyt viime näkemästä on jo hiukan aikaa ja jutut olivat uudistuneet. Jamie moikkasi minua miehekkäästi fistpump-tervehdyksellä, joka on aina kiusallinen virhe, koska lähes poikkeuksetta failaan ne. Ainoa poikkeus on itseasiassa ollut Cheek (!!!), jota haastattelin paikallislehteen vuosia sitten kotikylällä Somerolla. Mutta hulvaton Jamie joka tapauksessa!

iMi oli yhtye, josta olin kuullut hyvin ohimennen joskus enkä osannut odottaa mitään. Mutta voi luoja miten siisti show loppujen lopuksi pienillä jutuilla. Ihan mieletön!

Illan päätti Paleface, joka on fiksu ja nerokas kirjoittaja, mutta jota en nyt vain mitenkään enää pitkän päivän jälkeen jaksanut jäädä katsomaan yhtä biisiä enempää.

Tällä kertaa tällainen tiivis ja ytimekäs selonteko, antaa kuvien puhua puolestaan!

You Might Also Like

0 kommenttia