Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Monta saatua dick piciä yhtenä aamuna eli erittäin bueno ystävänpäivän aamiainen

Heräsin ystävänpäivän aamuun Helsingissä. Pyörin yön kuunnellen majoittajieni kuorsausta tai oikeammin puhinaa ja pihinää sekä viereeni kömp...

Heräsin ystävänpäivän aamuun Helsingissä. Pyörin yön kuunnellen majoittajieni kuorsausta tai oikeammin puhinaa ja pihinää sekä viereeni kömpineen koiran tuhinaa. Nukahdin kolmen jälkeen ja jo kahdeksalta kello soitti sulosäveliään. Heti herättyäni toki huomasin, että aamupäivän palaverini olikin peruttu. Tarpeeton herääminen on aina silleen kurja, että tarpeettomuuden kuulee vasta jälkeenpäin.


Aamulle oli toki suunniteltu ystävänpäivän aamiaista, eli hätä ei ollut tämän näköinen. Nyt aamiainen sai rauhassa venyä ja viipyä ja ehti kaikessa rauhassa kuvata oikein kunnon lifestylekuvatkin aamiaisriennoista. Oikeastaan astioiden asettelu oli ainoa tehtävä, jota pyynnöistä huolimatta sain. Ei voinut kuin ihmetellä tehokkuutta, joka muussa seurueessa oli: suitsait jostain ilmestyivät vohvelit, avokado-feta-täytteiset leivät ja smoothie bowlit. Smoothie bowleissa on jotain jännittävää: samaan aikaan tiedostan niiden esteettisyyteen perustuvan lifestyleluonteen, mutta toisaalta myös nautin niistä ihan jo syömisenkin tasolla. Smoothien ryystäminen on aina ollut vähän tönkköä ja kuivuneiden smoothielasien tiskaaminen hirveintä koskaan. Kulhosta lusikoituna ongelma ratkeaa hetkessä!

Aamiaista valmistellessa ja siitä nautiskellessa Grindr tarjosi neljä pyytämättä lähetettyä dick piciä. Kyllä huomasi siitäkin, että on ystävänpäivä. Sain myös ystävänpäiväkortin, joka on sekä maailman hienoin ystävänpäiväkortti että epäilemättä yksi maailman origamitaiteen hohtavimmista helmistä. Näette kortin esimerkiksi tuossa ylläolevassa kuvassa.


Aamiaisen jälkeen kävelin keskustaan. Aurinko lämmitti ja ulkona tuoksui vuodenaikaan nähden aivan liikaa kevät. Muuten en keväästä ole huolissani, mutta ennen aikojaan annetut lupaukset tuottavat vain pettymyksiä. Lumi on hyvä lämmön eriste, mutta ei kuitenkaan suuremmin lämmitä esimerkiksi huhtikuun lopussa. Joka tapauksessa lämpö, valo ja aurinkolasit (joiden linssissä ei sittenkään ollut raivokasta naarmua vaan ilmeisesti tiukasti paikalleen juuttunutta räkää) tekivät minusta asteen verran enemmän ihmisen, ainakin hetkeksi.

Tänään menen katsomaan Tom of Finlandin toistamiseen Turun kutsuvierastilaisuuteen. Tunteeni elokuvan suhteen ovat todella ristiriitaiset ja sekavat, mutta yritän saada teille huomiseksi ajatuksia ulos.


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/02/15/arvoton-naytelma/

    VastaaPoista
  2. http://www.ts.fi/mielipiteet/kolumnit/3398370/Elina+Pirjatanniemi+++Miltei+pelleilyksi+meni

    VastaaPoista