Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Baarin kuumin ja seksikkäin jäbä

Taas on menty häntä kolmantena jalkana bileistä toisiin. Joku voisi ajatella, että Thank God It's Monday ja pääsee töihin lepäämään, mut...

Taas on menty häntä kolmantena jalkana bileistä toisiin. Joku voisi ajatella, että Thank God It's Monday ja pääsee töihin lepäämään, mutta ei, ehei, uusi viikko on yhtä bilekylläistä kuin aiemmatkin. Tänään juhlitaan Tom of Finland -elokuvan kutsuvierasensi-iltaa Helsingissä ja myöhemmin vielä Turussakin. Viikonloppuna taas Turku tarjoaisi musiikillisia elämyksiä, mutta saa nähdä mihin sitä ihminen taipuu ja jaksaa. Hyvä, jos vuoteesta jaksaa nousta taas loppuviikosta.

Bileitä on siis riittänyt ja siltä kyllä tuntuukin. Jokin aika sitten vierailin myös Soupsterin 20-vuotisjuhlissa. Mätsäsin täydellisesti takkeineni juhlapaikan pöytäliinoihin, koristeluihin, valaistukseen ja tunnelmaan muutenkin. Eräskin tuntematon ja käsittämättömän tyylikäs nainen tuli kertomaan minulle, että kai tiedät, että kaikki täällä puhuvat ihaillen sinusta ja takistasi. Samoissa juhlissa Mika Salo kiilasi eteeni Napue Gin -jonossa. Loppuillasta tapasin myös Tiina Lymin, joka nyt on tietenkin Suomen maailman jumalaisimpia näyttelijöitä ja varsinkin ääninäytteli Esmeraldaa Notre Damen Kellonsoittajassa. Tiina itse ei tainnut olla aivan samaa mieltä kanssani tämän roolisuorituksen maailmaa mullistavasta ja ylivertaisesta luonteesta, mutta iloinen olin kuitenkin saatuani kertoa tämän hänelle.

Kuten sanoin, niin istuin aivan täydellisesti juhlamiljööseen ja tietenkin tilanne piti taltioida upeisiin blogikuviin. Asetuin istumaan lattialle paljettiliinoin verhottujen pystypöytien väliin näyttäen hyvin eteeriseltä ja ykkösluokkaiselta. Poseeraus oli varmasti vakuuttava ja onnistunut, sillä pian istahdettuani säntäsi paikalle niin ikään juhlavieraana ollut setä, joka touhukkaasti tarjoutui auttamaan minut ylös lattialta kun olen sinne pyllähtänyt. Se siitä eteerisestä ykkösluokkaisuudesta.


Eniveisselit ja meisselit, uusia kutsuvierastilaisuuksia kohti! Kuten sanottu, niin niitä on tulossakin ja raportoin niistä sitten taas teille pienimpiä yksityiskohtia myöden. Ihanaa viikkoa kaikille, puspus!

You Might Also Like

0 kommenttia