Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viikko Tom of Finland -musikaaliin: esimakua ilmestyi Spotifyyn

Viime yönä tupsahti Spotifyyn maistiainen viikon päästä ensi-iltaan tulevasta Turun Kaupunginteatterin Tom of Finland -musikaalista ! Glad t...

Viime yönä tupsahti Spotifyyn maistiainen viikon päästä ensi-iltaan tulevasta Turun Kaupunginteatterin Tom of Finland -musikaalista! Glad to be gay -nimisen kappaleen sävellyksestä ja tuotannosta vastaavat Jori Sjöroos ja Jussi Vahvaselkä, sanoituksesta taas Tuomas Parkkinen.

Kappaletta ei kuulemma kuulla tällaisenaan itse musikaalissa, vaan eri kohtauksissa on siitä teemoja ja osia. Kappale onkin Sjöroosin mukaan julkaistu musikaalin kylkiäiseksi ja omaksi huviksi. Muista biiseistä taas ei ole julkaisuja tulossa, tiedusteluista huolimatta. Se on harmi, sillä kyllä musikaaleja pitäisi päästä fiilistelemään jälkeenpäinkin. Esimerkiksi Homo!-musikaalista julkaistiin aikoinaan CD, jonka olen kuunnellut lähestulkoon puhki.


Mutta iloitaan edes tästä yhdestä julkaisusta! Sillä iloinen se on, kuten nimestä ehkä voi jollain tasolla arvatakin. Biisi on hilpeä, 1970-luvun diskotunnelmissa keinuva krebailupala.

Ja niin vain pitkän odotuksen jälkeen musikaalin ensi-iltaan onkin enää viikko, iiik! Itse pääsin tutustumaan musikaaliin hiukan ennakkoon tällä viikolla, näin pienen teaser-pätkän sekä pääsin maistamaan Mbakeryn Tom-leivosta, josta laitoinkin Instagramiin kuvan. Leivoksia saa ensi viikosta alkaen Mbakeryn Turun Kauppahallin pisteestä. Teatterinäytösten lisäksi, tietysti.

Eipä muuta kuin Spotifyt popittamaan, biisiin pääsee tästä linkistä! Yay it's Friday! Free your ass and your mind will follow!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Kun on riittävän vanha homppeli niin muistaa hyvin Tom Robinsonin ja häne esityksensä Sing If You Are Gald to Be Gay! sen erään esityksen voi katosa https://www.youtube.com/watch?v=eLc-bh_DrKw,

  joten ei mitaan uutta auringon alla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toki itsekin Tom Robinsonin kappaleen tunnen ja ihan tietoisesti varmasti musikaalinkin biisi siihen viittaa. Ihan eri biiseistä on kuitenkin kyse :).

   Poista