Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3 söpöä biisivinkkiä viikonloppuun

Söpöä viikonloppua kaikille! Jos ei tunnu vielä söpöltä, niin näiden biisien jälkeen kyllä tuntuu. Koska olen absoluuttinen totuudentor...


Söpöä viikonloppua kaikille! Jos ei tunnu vielä söpöltä, niin näiden biisien jälkeen kyllä tuntuu.

Koska olen absoluuttinen totuudentorvi mm. musiikkimaun suhteen, ajattelin jakaa teille muutaman kuulemisen arvoisen biisin Spotifyn syövereistä. Näitä ei tarvinnut erityisemmin edes etsiä, ne vain jotenkin tupsahtelivat korviini. Oli selvää, että näistä tulee hyvät viikonloppumusat, vaikka kaikkia biisejä olenkin kuunnellut tässä jo hetkisen.

1. Miro Palokallio - Rakkauden tiedemiehet
Miro Palokallion debyyttisinkussa on omiin korviini pienimuotoisen Suomirock-klassikon ainekset: persoonallinen ja mieleenjäävä laulusaundi ja tyypillinen aihe: mennyt rakkaus. Tekstin lähestymistapa on kuitenkin freessi: enemmänkin todetaan, että nyt on näin ja on nihkeää, ilman että syytellään tai ulistaan tuskissaan. On jotenkin toiveikas fiilis, kaikessa surumielisyydessä.

Miro Palokallio - Rakkauden tiedemiehet Spotifyssä

2. Kristiina Halkola - Sinun lapsesi
Kristiina Halkola levytyksineen on toki jo hieman vanhempaa perua kuin tämä kesä. Olen myös kuunnellut Halkolan levytyksiä jo vuosia, varsinkin Laulu rakastamisen vaikeudesta ja ikiparas Jos rakastat ovat soineet pitkään ja usein. Jostain syystä vasta tänä kesänä löysin kokonaisen levyn Spotifyn kätköistä. Sinun lapsesi ei sinänsä ole omassa elämässäni ajankohtainen, kun omia lapsia ei ole eikä ole ihan heti näköpiirissäkään. Sukupolvien välinen ero ja nimenomaan se, kuinka erilaisia, erilaisessa maailmassa nykyhetken lapset ovat omaan elämään tai omaan lapsuuteen verrattuna on kuitenkin pyörinyt viime aikoina paljon mielessä. Kahlil Gibranin kirjoittaman tekstin sanat kertovat varsin nerokkaasti maailman muuttumisesta ja siihen vaikuttamisen mahdottomuudesta. Pysäyttävä ja vaikuttava ja niiin siiisti teksti.

Kristiina Halkola - Sinun lapsesi Spotifyssä

3. Hank Solo - Söpö 
Hank Solo on pääasiassa Sannin taustalta tunnettu tuottaja-säveltäjä. Spotifyyn ilmestyi tällä viikolla kuitenkin Hank Solon oma biisi Söpö, joka on kohtuunerokas sekin. Aika vähän on Suomessa tehty oikeasti bailattavaa kreisibailumusaa, kaikki on ollut enemmän tai vähemmän Raptoria, mutta nyt tuntuu onnistuneen oikeinkin hienosti. Jostain syystä olen kylläkin kuunnellut biisiä juuri ennen nukkumaanmenoa ja nukahtamista, eli sinänsä en hirveästi ehkä voi lähteä ylistämään sen kreisibailausominaisuuksia. Kaiken bailauksen keskellä biisi on kuitenkin kauniin surumielinen: Sä oot söpö, tanssit ilman paitaa, ja mä vaan toivon ett pääset naimisiin. Neroutta, olisinpa minä tehnyt tämän(kin) biisin.

Hank Solo - Söpö Spotifyssä

You Might Also Like

0 kommenttia