Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

"Tubea tumpun lomaan" – uskomaton videomarkkinoiden valloitukseni alkaa!

Nyt ammutaan kovilla! Aion seuraavaksi vallata videomarkkinat! Ensin Japani, sitten Amerikka, sitten Iso-Britannia ja viimeisenä Suomi! Kaiv...

Nyt ammutaan kovilla! Aion seuraavaksi vallata videomarkkinat! Ensin Japani, sitten Amerikka, sitten Iso-Britannia ja viimeisenä Suomi! Kaivakaa videonauhurinne esiin, kohta tärähtää!

No, okei, tärähti jo, nimittäin minä. Oikeasti en ehkä puhuisi videomarkkinoista, mutta kuten Twitterissä pontevasti jo aiemmin julistin, aion nyt aivan oikeasti alkaa vlogata! Olenhan toki tehnyt satunnaisia videoita sieltä täältä, mutta nyt touhusta tulee totista totta. Olen viime aikoina saanut poikkeuksellisen paljon kehuja ja kiitoksia snäpeistäni ja aina joskus minulle on ehdoteltu vloggaamista.

Olen ennen ollut ajatukselle vähän nihkeä, mutta nyt yhtäkkiä mieleeni iski totuus: MIKSEI. Tässä nyt näyttäisi elämässä olevan hirveästi joutoaikaa, jonka voi hyvin käyttää esimerkiksi videoiden tekemiseen. Tubea tumpun lomaan, kuten sanotaan. Kylläpä nyt paljon sanotaankin kaikenlaista mitä ei ehkä kannattaisi. Aion siis tietysti myös aloittaa urani suoraan huipulta, ja kovien tekijöiden tavoin ilmoitan jo nyt, että en aio osallistua tänä vuonna Tubeconiin. Paitsi no okei, jos kutsutaan niin harkitsen. Mutta lähtökohtaisesti en.

Ensimmäisen videon matskut on jo kuvattu, julkaisen sen ensi viikolla. Sitä odotellessa voitte nauttia 53 sekuntiin tiivistetystä Helsinki Priden lauantaista, josta niinikään lupasin teille jo aiemmin videota. Tämän videon kuvasin toki ajatuksella että kyhään näist jotai jos jotai kyhättävää syntyy. Tulevat vlogini aion tietenkin käsikirjoittaa, ohjata, lavastaa, tuottaa ja antaa KAVIn asettaa niille ikärajat. Siksi tätä tiiviisti ilmaistua Pride-videota ei kannata katsoa kovin kriittisin vaan enemmänkin kritiikittä jumaloivin silmin. Ne on hyvät silmät, kauniit ja kirkkaat. Kriitikon silmä taas sokeutuu muita aiemmin, kertoo tuore tutkimus.

Mutta tässä 53 sekuntia viime lauantaista! Muistakaa supskripee kanavani, kuten tapana on sanoa, niin saatte aina kaikesta tiedon ensimmäisenä ja voitte muutenkin olla ylpeitä myöhemmin sitten. Ajatelkaa kuinka hienoa on, kun voi sanoa olevansa kanavani esimerkiksi viideskymmenes tilaaja? Siis sitten kun tilaajia on huomattavasti enemmän, vaikka sata? Huhuh, mitä uskomattomii mahdollisuuksii tää elämä tarjoaakaan taas!

Nyt se video.

(Edit: jostain syystä videon upotus ei ihan toimi, eli jos videota ei näy tossa ylhäällä, voit katsoa sen täältä.)

You Might Also Like

0 kommenttia