Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Merkkipaalu pystyyn – minusta puhutaan vauvafoorumilla!

Jahas, elämme jälleen päiviämme murmeleina, sillä tänäänkin jaan teille sosiaalisen median välityksellä saamani, itseäni käsittelevän mediak...

Jahas, elämme jälleen päiviämme murmeleina, sillä tänäänkin jaan teille sosiaalisen median välityksellä saamani, itseäni käsittelevän mediakappaleen.

Ja tämäpä ei olekaan mikä tahansa ruutukaappaus! Tämä on kuulkaa Vauva.fi-foorumilta! Itseasiassa tämä on eräänlainen merkkipaalu elämässäni. Olen nimittäin jo pitkään, säännöllisin väliajoin käynyt Vauva-foorumia läpi siinä toivossa, että minut joskus mainittaisi. Edes kerran. Ja nyt, nyt, nyt. Se on viimein tapahtunut! Minut on mainittu Vauva-foorumilla!

Eikä keskustelu ole mikä tahansa keskustelu, vaan ketjun otsikkona toimii "Julkkikset jotka eivät todellisuudessa vastaa julkisuuskuvaansa yhtään". Minä! Julkkis! Jonkun mielestä! Ihan oikeasti! Uskomatonta, olen viimein päässyt julkkisten joukkoon! Samalle listalle Aake Kallialan, Marianne Kallion ja Jorma Kääriäisen kanssa.

Tämä Vierailijahan siis todennäköisesti tuntee minut todellisuudessa, kun todellisuudestani kirjoittaa. Vierailijan mukaan olen todellisuudessa julkkistyrkky, siis todella. Olen myös kateellinen muille bloggaajille. Kyllä. Kateus on suuri helmasyntini, ja nimenomaan bloggarit, nimenomaan Suomessa, ovat ihmisryhmä, joille kannattaa olla kateellinen. Glamour on hulppeaa ja leipä leveää, runsaalla voilla. 

Tämän kylän homopoika 8.5.2016 alkaen osoitteessa
www.tamankylanhomopoika.fi
   

You Might Also Like

0 kommenttia