Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lempityypit joraamassa

Ystävänpäivän juhliminen tuntuu tänä vuonna paisuneen hillittömäksi: koko maailma tuntuu juhlineen jo ystävänpäivän aattoa . Eilen juhli...Ystävänpäivän juhliminen tuntuu tänä vuonna paisuneen hillittömäksi: koko maailma tuntuu juhlineen jo ystävänpäivän aattoa. Eilen juhlittiin ystävyyttä Dynamon slovaridiskossa ja hiivatti miten olikin hyvä ilta! Alunperin kuvittelin nopeasti piipahtavani naapurustossa tupareissa, mutta pienen viinasiivun siivittämänä lähdinkin askartelemaan sydänkoristeita Dynamoon (seinillä olleet sydämet oli mun leikkaamia, toivottavasti ymmärsitte ihailla niitä arvoisellaan tavalla). Jotenkin nautin ehkä sata kaljaa ja jallua ja kaljaan dipattua vaahtokarkkia. Yllättävän toimiva kombo, muutes. Sekä jallu ja kalja että kalja ja vaahtokarkki.

Viimeisehkönä hitaana piiritanssimme kaikki yhdessä Can You Feel the Love Tonightia. Halailupiiri alkoi ehkä kolmella tyypillä, mutta biisin lopussa meitä oli jo paljon. Ja biisin jälkeen jäimme vielä pelaamaan jonkinlaista pallopeliä ilmapalloilla. Ihanaa ja vapauttavaa! Lempityypit joraamassa, kuten joku jälkeenpäin näkyä luonnehti. Ei suinkaan kaikki lempityypit, mutta kaikki lempityyppejä. Illan aikana tultiin miettineeksi sitä, kuinka paljon on sattumasta kiinni ystävyyssuhteissakin: että näistäkään ei varmaan tuntisi ketään, jos ei olisi niin tai näin. Tai jos olisikin näin, niin olisiko sitten yhtään sillee. Olla silleen, heheh.

Nyt riennän ystävänpäivän viettoon! Love is in the air. Ihanaa ystävänpäivää, kaikki! Hellikää toisianne tai itsejänne!You Might Also Like

0 kommenttia