Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Disney-kokoelmani ensilantti

Taas on hyvä hetki kurkistella Disney -kokoelmani uusiin yksilöihin! Tarkalleen ottaen tämä on oikeastaan ensimmäinen koskaan saamani Dis...


Taas on hyvä hetki kurkistella Disney-kokoelmani uusiin yksilöihin! Tarkalleen ottaen tämä on oikeastaan ensimmäinen koskaan saamani Disney-esine, sillä tämä on varmaan ollut minulla ihan syntymästä saakka. Vasta nyt tulin kuitenkin napanneeksi sen itselleni. Ei mennytkään kuin 25 vuotta...

Kyseessä on mikäs muukaan kuin Kansallis-Osake-Pankin Roope-setä -säästölipas. Internet tiesi kertoa, että näitä on ollut pankeissa jaossa 1960-luvulta 2000-luvulle saakka! Hullun pitkään. Toisaalta on hienoa, että on osattu pysyä ikonisessa ja hyvännäköisessä säästöpossussa: kukaan ei taida ihan kauheasti haikailla niiden keltaisten hymynaamalippaiden tai edes Nordean jääkarhulippaiden perään.

Tämän minun sinitakkisen Roopeni lisäksi on ollut myös ainakin puna- ja vihreätakkisia, ilmeisesti väri on vähän vaihdellut eri vuosikymmeninä. Olemassa on myös kokonaan pronssisia sekä kokonaan kultaisia Roopeja, jotka lienevät harvinaisempia. Kultaisen kun saisi, niin olisin onnellinen.

Kaukaaviisaat sukulaiset ovat varmistaneet, ettei tunnearvoltaan merkittävälle säästöankalle pääse kertymään rahallista arvoa. Nimeni on nimittäin tussattu siihen oikein paksulla jäljellä, kuten kuvista näkyy. No, pysyypähän ainakin rahat säästössä, kun ei voi luopua säästölippaasta!

Enkä toisaalta siitä muutenkaan ihan äkkiä olisi luopumassa.

Löytyykö blogin Disney-fanilukijoiden joukosta muita Roopen haltijoita?

You Might Also Like

0 kommenttia