Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lifestylebloggarielämän peruselementit + valitettavan monta lisäosaa

Eilen istuin kotona aamiaisella, klo 13.20, oli so called hidas aamu . Muistin katsomani tutoriaalivideot täydellisen Instagram-profiilin lu...

Eilen istuin kotona aamiaisella, klo 13.20, oli so called hidas aamu. Muistin katsomani tutoriaalivideot täydellisen Instagram-profiilin luomiseen. Kuulemma pitää olla monipuolisia kuvia: kuvia taivaasta, taloista, jaloista ja ruuasta. Ei peräkkäin kuvia samasta aiheesta, ei kuvia samoissa vaatteissa.

Hidas aamuhetkeni tuntuikin kauneudessaan ja ruokapitoisuudessaan houkuttelevalta kuvausaiheelta. Tiiättekö, life is good. Oli kaunis lautanen, hyvä kahvi ja täydellisesti paistunut muna (kanan, heheh).

Siinä istuskellessani aloin sitten puuhata kuvaa Instagramiin. 

Aamiaispöytänihän oli teoreettisessa mielessä täydellinen instakuvaa ajatellen: se on kuvattu riittävässä luonnonvalossa ja on teknisesti hyvä. Sen lisäksi sen sisältökin on lifestyleblogeista tuttua: löytyy San Pellegrinon vesipullot, iPhone, kuulokkeet, Olympuksen kamera, Marimekon lautanen, Iittalan muki ja vielä pressopannukin. Vain leikkokukat puuttuu, mutta kaikkea ei voi saada.

Harmi vain, että niiden lisäksi pöydältäni löytyy vähän muutakin. Kuva ei jotenki näyttänyt siltä miltä piti. Täydellisten elementtien lisäksi löytyi niitä vähemmän täydellisiä.

Lifestyle-elämälle välttämättömät osaset ovat kyllä ilmestyneet hyvin luontevasti. Kaikki tavarat ovat pöydällä aivan juuri niin kuin olivat, en asetellut kuvaa varten mitään uudestaan. 

Se tässä nyt vaan mietityttää, että mitä kuvia ottaessa pitäisi tehdä sille kaikelle muulle, lifestylen ulkopuoliselle, välttämättömälle? Mihin kerätään laskupino, lasinaluset, kolikot, kameralaukut, kynät, objektiivit, kaapelit, kalenterit, toinen laskupino, kaukosäätimet ja varsinkin suosikkiosani kuvaa, tyhjenevä Rainbow Aurinkosalaatti -rasia?

Periaatteessa haluan välittää elämäni mahdollisimman aitona somevirtaan, mutta jotenkin kyllä katsoisin itsekin mieluummin pelkillä somekelpoisilla lifestyle-esineistöillä varusteltua pöytätasoa. Niin ihan tässä kotioloissa kuin somekanavissanikin. 

Uskon olevani jo lupaavassa alussa matkallani kohti lopullista lifestyle-somettajan urani läpimurtoa. Ihan vaan muutama risu ja olen valmis!

Ja jos et vielä ole ottanut somekanaviani haltuun, niin löydät minut Instagramista nimimerkillä tamankylanhomopoika.

You Might Also Like

0 kommenttia