Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Silmäätekevä seurapiirihenkilö avajaistunnelmissa

Eilen Turku tärisi ja järisi, kas kun ei liekkiä lyönyt. Kaksi turkulaisen ravintolaelämän kiintopistettä avasi ovensa uudistuneina.  Ja...

Eilen Turku tärisi ja järisi, kas kun ei liekkiä lyönyt. Kaksi turkulaisen ravintolaelämän kiintopistettä avasi ovensa uudistuneina. 

Ja koska olen keskeinen seurapiirihenkilö ja kaupungin silmäätekevä, olin kutsuttu molempiin tilaisuuksiin. No okei, toisiin avajaisiin ilmoittauduin itse, mutta kuitenkin.

Ilta alkoi vatsanahkaa venyttäessä, no okei, repiessä, pizzeria Denniksessä. Turun elävä legenda Dennis muutti uusiin tiloihin entisten tilojen viereen ja totta puhuakseni se oli oikein tervetullut muutos. Uudet tilat ovat avarat ja raikkaat. En nimittäin usko, että edes italialaiset pizzeriat näyttävät enää nykypäivänä sillä tavalla italialaiselta kuin miltä vanha Dennis näytti.

Iloisena yllätyksenä myös kanssabloggarini Henna oli kutsuttu paikalle. Sinänsä en ollut kovin yllättynyt, me nimittäin kohtaamme aina siellä, missä on ilmaista kuohuviiniä. Kohtasimme tosin myös täysin sattumalta jouluna Gdanskissa, jossa tosin ei ollut ilmaista kuohuviiniä. Mutta usein kohtaamme sattumalta ja aina on yhtä hauskaa! Asukuvia ottaessamme (kuinka muotibloggaria, oh!) pyysimme kuvausrekvisiitaksi Denniksen keittiöstä pari herraa. Omassa kuvassani en oikein edusta ja repsottava paitanikin näyttää imeytyvän toisen herran korvaan. En tiedä miten se on mahdollista, mutta näin nämä asiat koetaan. Voitte ihmetellä tätä kummastusta allaolevasta kuvasta.


Vatsanahka venyen askel kävi kohti rokkipalatsi Gongia. Gong avautui siis entisen Klubin tiloihin, ja luoja yksin tietää, milloin jengi lakkaa puhumasta Gongista Klubina. Klubi Gong oli saanut pintoihinsa uutta maalia jopa siinä määrin, että juhlatilassa tuoksuva tuore maali sai epäilemään, että jossain saattaa vielä olla märkiä pintoja. Vaan ei ollut, mutta olipahan uutuudenviehätystä! Melkein kuin olisi Titanicilla ollut: sohvilla ei oltu nukuttu, bisseä ei oltu läikytetty pitkin lattioita eikä seinille oltu liimattu bänditarroja.


 Remontoidut tilat olivat todella vaaleat ja valoisat ja se on ihanaa! Entisellä Klubilla ei juuri viihtynyt muuten kuin livemusiikin parissa, nuhjuiset ja synkät nurkat eivät houkutelleet sen ihmeellisempään illanviettoon. Oli mitä ilahduttavinta huomata, että nimenomaan keikkapaikkana toimiva baarikin voi olla viihtyisä ja valoisa. Ei oo pakko olla synkkä ja saastainen! Hyvä Gong! Gongiin onkin kevään mittaan tulossa useita kiinnostavia keikkoja. Ainakin Olavi Uusivirta, Maija Vilkkumaa ja Mira Luoti ovat kevään mittaan must-see-listalla Gongin ohjelmistossa.
Hyvä Gong, soitat mua kuin viidakkorumpuu jo nyt!
(Jälkikirjoitus: ajattelin, että gongi olisi jollain tapaa rinnastettavissa viidakkorumpuun, mutta sepäs onkin tiettävästi alunperin kiinalainen soitin. No, rumpu soi, oli mistä hyvänsä.)

You Might Also Like

0 kommenttia