Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Radiossa Salkkaritähtien kanssa

Torstaina Yle Puheella tehtiin joulua varten hienoin radio-ohjelma ikinä. Ohjelma käsittelee Salattuja elämiä (sekä Uutta päivää) ja mikä p...

Torstaina Yle Puheella tehtiin joulua varten hienoin radio-ohjelma ikinä. Ohjelma käsittelee Salattuja elämiä (sekä Uutta päivää) ja mikä parasta, myös minut haluttiin ohjelmaan mukaan.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan paikalla piti olla Esko Koveron (Ismo Laitela), mutta lentoteknisistä syistä Esko olikin Ylen studion sijaan jossain päin Eurooppaa. Se meinasi olla hetken ikävää, mutta sitten kuulin, että tilalle tulevat Petteri Paavola (Elias Vikstedt) ja Irina Vartia (Monica Mustavaara). Jihuu! Mikä onni!

Palaan Salattuihin elämiin ja tähän radio-ohjelmaan myöhemmin, mutta nyt en malta olla jakamatta vähän selfieitä. Näytän näissä todella väsyneeltä ja karvaiselta, mitä toki olenkin. Ensi viikolla voisin nukkua ja käydä parturissa. Kumpaakaan en ole tehnyt, vaikka tarkoitus on ollut jo pari viikkoa. Onneksi Petteri ja Irina ovat hehkeämpiä.

(Olen toki päässyt nauttimaan Salkkari-glamourista ennenkin: Ronny Roslöfiin törmäsin Mr. Gay Finland-finaalissa 2014, isompaan porukkaan Salkkarit-leffan faninäytöksessä ja Pete Lattuun Gay Gaalassa viime helmikuussa.)

You Might Also Like

0 kommenttia