Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Muutoksia makuuhuonekäytännöissä

Finlaysonin Tom of Finland -tuoteperhe laajeni. Laajennus on aiheuttanut muutoksia myös omaan makuuhuoneeseeni ja sänkykäyttäytymiseeni. ...Finlaysonin Tom of Finland -tuoteperhe laajeni. Laajennus on aiheuttanut muutoksia myös omaan makuuhuoneeseeni ja sänkykäyttäytymiseeni.

(Lakanat saatu Finlaysonilta.)

Ready man -nimeä kantava uusi pussilakana ja tyynyliina jatkavat samaa tuttua lyijykynäpiirrostyyliä kuin Fellows- ja Face to face -setit. Ready manissa on kuitenkin kivasti vähän erilainen: pussilakanan peittää yksi suuri kuva, samoin tyynyliinan. Tykkään paljon aiemmistakin pussilakanoista, mutta jotenkin yksi suuri printti on vaikuttavampi ja näyttävämpi. Tätä pussilakanaa ei tee mieli edes mieli peittää päiväpeitolla, mikä taas on vähän ikävää, sillä petaamattomaan sänkyyn on kiusallisen helppo kellahtaa päiväunille tai ihan muuten vain köllimään vällyjen väliin. Tai voiko sängyssäkölliminen olla jotenkin ikävää? Ready man kuitenkin kutsuu hyvin viekoittelevasti köllöttelemään. Yksin ei sun tarvitse olla, minä miekkoineni tässä oon, lauloivat nahkahomot Homo!-oopperassakin eikä ehkä mikään lainaus kuvaa näitä lakanoita paremmin.Joka tapauksessa on hauskaa, kuinka nopeasti Tom-lakanoista on tullut jotenkin itsestäänselvä osa sekä omaa arkeani että toisaalta käsitystä Finlaysonista: tietenkin on Tom of Finland -lakanat, servetit ja kauppakassit. Aivan kuin jotain muuta olisi joskus ollut. Jos sua ei ois ollut, niin olisin keksinyt sut, ois susta samanlainen tullut, mitään en ois muuttanut, kuten Kaija Koo (itsestäänselvä kansallisaarre hänkin) laulaa.

Lakanakuvien siivellä pääsette vähän kurkistamaan uuteen asuntoonikin. Täällä on jo välillä näyttänyt ihan ihmisasumukselta, ehkä vielä jonain päivänä saan kämpän sellaiseen kuntoon, että voin esitellä pesäni teille laajemminkin. Mikäli Ready manin kanssa köllimiseltäni ehdin...

You Might Also Like

0 kommenttia