Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mitä olen mennyt tekemään?

Apua, #virhevirhevirhe, lähetin aamulla kauhuissani viestejä ystävilleni. Mutta tehty mikä tehty, nyt voin vain istua odottaa parempia aikoj...

Apua, #virhevirhevirhe, lähetin aamulla kauhuissani viestejä ystävilleni. Mutta tehty mikä tehty, nyt voin vain istua odottaa parempia aikoja.

Aamulla suihkussa sain jostain syystä idean, että voisin ajaa parran pitkästä aikaa. Parran, jota ei ole ajettu kevään jälkeen. Silloin huomasin, että ilman partaa näytän jokseenkin hirvittävältä katseltuani itseäni pidempään parran kanssa.

Tuumasta toimeen. Muistin pr-toimiston lähettämän Gilletten James Bond Spectre-setin, jota päätin viimeinkin testata. Olipa muuten ylellinen käytettävä tuollainen oikeasti hyvä terä! Aiemmin olen ajellut harvat ja ohuet haituvani jollain halpislärpäkkeillä, ja sitten en enää juurikaan ajellut. Tämä kuuluu toki sarjaan "luulet niin, kun et tiedä paremmasta". Eli huonollakin pärjää, kun ei erehdy kokeilemaan mitään parempaa. Sama pätee moneen muuhunkin: viinihyllyltä ei voi kulkea ylhäältä alas, se ei vain onnistu. Kympin viinistä ei kykene enää laskeutumaan seitsemän euron viineihin. Fysiologinen mahdottomuus.


Mutta takaisin lahjahevosen suuhun ja koiran karvoihin katsomiseen. Parran katoaminen alkoi hirvittää heti kun oli liian myöhäistä. Mitä meninkään tekemään, olen i d i o o t t i. Edes Hitler-viiksien jättäminen hetkeksi ei auttanut, ei naurattanut. Näinä aikoina ei toki naurata natsiyhteydet muutenkaan, ei edes viiksissä. Huomasin myös näyttäväni aivan kahdeksanvuotiaalta pullataikinalta.

Luojan kiitos tiedän, että parta kasvaa takaisin. Se on ainoa syy selvitä tästä mielenviirauksesta. Tästä postauksesta jäi nyt näköjään vahingossa pois kuva lopputuloksesta ilman partaa. Mutta oikeasti parranajolle oli ihan oikea syy! Se on hauska syy! Siitä kuulette lisää huomenna oikein kuvien kera. Nyt riennän tämän syyn pariin. Hauskaa tiistai-illan jatkoa!


You Might Also Like

0 kommenttia